Overig

GoedEkoop

901

En dan krijg je zo voor de laatste maand het thema ‘Financiën’ voor je kiezen… Inkoppertje zou je zeggen. Ga ik lekker gillen hoe u uw financiën op orde moet houden en enorm gaat besparen als u met mijn bedrijf zaken gaat doen. Goedkoper, voordeliger, gratis… Ik zou zelfs aan de redactie kunnen vragen of die termen dan voor één keer in het rood zouden mogen worden gedrukt. Ik heb daar maar één klein probleempje mee… het is helemaal niet zo!

Voordat ik mijzelf en mijn mensen op pad kan sturen om u onze prachtige diensten en producten aan te bieden, heb ik er natuurlijk al wat gesprekken op zitten… met mijn leveranciers van die diensten en producten. En bijna in ieder gesprek word ik voor de keus gesteld: goedkoop of goed! En als je wat jaartjes meeloopt in de telecom/ICT industrie weet je ook dat je dat ‘goedkoop’ met een korreltje zout moet nemen. Dat goedkoop wordt gewoon gecompenseerd met een verkapte doorlopend krediet constructie. U betaalt dat goedkoop uiteindelijk gewoon zelf… maar dan over een periode van 24 maanden. Als je liever gaat voor veel kleine beetjes pijn in plaats van even een wat grotere… prima oplossing!

Enfin… u begrijpt hem al. Ik kies dus steeds voor de grootheid ‘goed’. De bedrijven die met ons zaken doen, hebben dus een extra ‘e’ gekregen. Goedkoop is dan opgewaardeerd tot GoedEkoop. Ik hou er over op anders zit ik toch weer op mijn verkoopstoel en dat doe ik liever een keer met een goede bak koffie erbij.

We zitten aan het einde van het jaar dus ik hou nog wel even het ‘goed’ vast. Ik ga u namelijk een heel goed 2015 wensen! Met geluk, gezondheid, voorspoed en succes. Het belooft een mooi jaar te worden. Crisis in de kast en heel veel nieuwe ontwikkelingen op stapel die communiceren nog beter en leuker maken. Kom ik volgend jaar een keer over bijpraten! Is dat goed?

– Micha Helmink