Overig

Golfen en zakendoen bij Landgoed Bergvliet

541

Bij Golfbaan Landgoed Bergvliet in Oosterhout is het goed toeven. Verscholen in de Brabantse bossen en toch nabij de A59 en A27, zodat de Drechtsteden gemakkelijk zijn aan te rijden, kunt u zich heerlijk ontspannen maar ook prima zakendoen.

Het landgoed heeft in zijn historie al vele bestemmingen gekend, maar in 2007 werd de toekomst bezegeld. Waar eerder vee rustig liep te grazen, werd op ruim 60 hectare grond een prachtige golfbaan geschapen. Directeur Paul Wesel is vanaf het prille begin betrokken bij Golfbaan Landgoed Bergvliet. “Met behoud van het natuurschoon is een schitterende golfbaan met een 18 holes par 71 en een 9 holes par 3 baan én greens met spannende en uitdagende elementen aangelegd. Wij hebben alles in huis wat golfers van een modern golfpark verwachten.” Wesel heeft niets teveel gezegd. Het golfpark beschikt over een grote parkeerplaats, uitgebreide oefenfaciliteiten en een golfshop. “Bergvliet is een puur familiebedrijf. De gebroeders Pheninckx, die voorheen op deze plek een melkveehouderij hadden, zijn hier nog dagelijks actief. De baan is volwassen en uitdagend, het groen is prachtig en de golfbaan voorziet met een mooi ledenaantal en een actieve businessclub in een behoefte. Daarnaast zien we dat het zakenleven ons ook heeft ontdekt. Steeds meer bedrijven komen hier voor vergaderingen of andere bijeenkomsten en ondernemersclubs komen hier ontspannen in groepsverband golfen,” zegt Paul Wesel.

Landgoed Bergvliet biedt uitstekende faciliteiten om in alle rust een (buitenlandse)delegatie te ontvangen of een productpresentatie, vergadering, personeelsbijeenkomst, teambuildingbijeenkomst te houden. Afhankelijk van uw wensen en de grootte van het gezelschap kunt in van alle gemakken voorziene accommodaties terecht voor uw businessmeeting. Zo heeft het Paviljoen, waarin restaurant De Proeverij en grand café De Schenkerij gevestigd zijn, op de bovenverdieping verscheidene vergaderruimtes. Maar ook Het Koetshuis staat tot uw beschikking. Het Koetshuis, dat tot begin jaren 50 als zodanig gebruikt werd, is in 2009 geheel gerenoveerd. Door de rustieke en intieme uitstraling is Het Koetshuis de perfecte locatie voor besloten bijeenkomsten. Over de organisatie van uw zakelijke meetings hoeft u zich geen zorgen te maken. Medewerkers van Landgoed Bergvliet begeleiden u daarin tot in detail en staan desgewenst garant voor een complete verzorging, bijvoorbeeld met een smaakvolle maaltijd in de vorm van een lunch of diner waarbij uitsluitend gebruik gemaakt wordt van verse ingrediënten. U kunt ook hier weer kiezen uit verschillende arrangementen. En uiteraard kunt u uw bijeenkomst combineren met golf. Dat kan op ieder gewenst niveau, van onderlinge wedstrijden voor spelers met een handicap tot een beginnersclinic. Mogelijkheden te over om een zakelijke bijeenkomst met een ontspannen tintje te besluiten.

Paul Wesel laat er geen gras overgroeien. “Onze ambities zijn duidelijk, wij beschikken over meer dan uitstekende faciliteiten voor relatiemanagement. Voor de sport komt men bij ons uitstekend aan zijn trekken en voor de business hebben wij ook veel bieden. Het streven is om ‘beslissers’ meer van ons Landgoed te laten genieten, dus om een soort van thuisgevoel te creëren. Wij willen een pleisterplaats zijn voor ondernemers uit de Drechtsteden, met flexibele programma’s en alles op maat naar de wensen van de klant.”