Overig

Helmink eerste Excellence partner van KPN

1202

Helmink Communicatie Groep is als eerste serviceorganisatie in Zuid-Nederland benoemd tot volwaardig KPN Excellence Partner. Dankzij deze status kan Helmink voor bedrijven in de regio advies, aankoop, levering, installatie, facturatie én service van het KPN-dienstenportfolio verzorgen. Bedrijven hebben hiermee één vertrouwd aanspreekpunt voor alle diensten en producten.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Helmink Communicatie Groep aan de Wolweverstraat in Ridderkerk werd Helmink door de Directeur Marketing & Sales Zakelijke Markt van KPN, Louis Rustenhoven, officieel benoemd tot KPN Excellence Partner. In zijn speech roemde Louis Rustenhoven de toewijding van Helmink. “Helmink en KPN hebben samen een groot verleden die gekenmerkt wordt door een uitstekende samenwerking. De mentaliteit van Helmink is ‘geen woorden maar daden’ en dat betekent dat Helmink zich onderscheidt door een fantastische klantgerichtheid. Ik denk dat de kracht van KPN en de flexibiliteit van Helmink een prachtige combinatie is en dat we de resultaten van deze Excellence samenwerking al snel zullen gaan zien.”

Algemeen directeur van Helmink Communicatie Groep, Micha Helmink, was duidelijk verguld met de nieuw verworven status van KPN Excellence Partner. “Het is niet zomaar iets dat we hier vandaag bereiken. Het is een heuglijk feit en het is denk ik ook redelijk uniek. Toen ik vijftien jaar geleden in de telecom startte, werd je als telecomdealer toch een beetje als cowboy bekeken. Je werd gezien als een partij die probeerde om zoveel mogelijk geld te verdienen aan de klant maar ook aan de operator. Die tijden zijn gelukkig voorbij. Ik heb nog nooit zo’n sterk partnership gevoeld als het afgelopen half jaar. KPN is een organisatie waar respect voor elkaar echt belangrijk is. Belangen worden op een goede manier gewogen en er wordt snel geanticipeerd. Dat is in onze business uitermate belangrijk. Ik ben dan ook ongelooflijk trots dat wij ons als eerste in Zuid-Nederland KPN Excellence Partner mogen noemen.”

Die trots kwam helemaal tot uiting toen Louis Rustenhoven en Micha Helmink tezamen een enorme banner aan de zijkant van het bedrijfspand van Helmink onthulden waarin de samenwerking tussen Helmink en KPN op een bijzondere manier tot uiting wordt gebracht.

Meer informatie:

Helmink Communicatie Groep,
tel. 088-4356465, contact@helmink.nl