Overig

Het Nieuwe Rijden

680

Elektrisch Vervoer Centrum

Tijdens het Auto Event stond de elektrische sportwagen Tesla S te pronken op het parkeerterrein van Hotel ARA. De Tesla was beschikbaar gesteld door Het Nieuwe Rijden | Elektrisch Vervoer Centrum (HNR|EV Centrum).

Tijdens de lunchbreak van het Auto Event verzorgde Jan Storm van HNR|EV Centrum een presentatie over het Elektrisch Vervoer Centrum dat in juli 2011 in Rotterdam is geopend. HNR|EV Centrum is een belevingscentrum waar bedrijven en consumenten voorlichting kunnen krijgen over alle aspecten van elektrisch vervoer en andere mogelijkheden voor het gebruik van schone voertuigen. Naast de informatievoorziening over optimaal gebruik van mobiliteit, kunnen alle soorten en merken elektrisch vervoer worden getest. Er zijn auto’s van bekende merken beschikbaar om Het Nieuwe Rijden te ervaren. Naast een beleving op het gebied van elektrisch vervoer zet het HNR|EV Centrum in op voorlichting over optimaal gebruik van mobiliteit. Er wordt gekeken naar de mobiliteitsbehoefte van bedrijven en hoe deze op korte termijn al duurzamer valt in te richten. Het HNR|EV Centrum is dus een vraagbaak voor iedere geïnteresseerde die informatie wenst over elektrisch vervoer.

In het HNR|EV Centrum kunt u uw eigen klantevenementen koppelen met elektrisch vervoer. Het centrum is ok een ideale plek voor het organiseren van vergaderingen, bedrijfsborrels en workshops in een duurzame, innovatieve en zeer zeker inspirerende omgeving. Diverse zalen zijn beschikbaar per uur of voor een hele dag. Hierbij zijn diverse cateringvarianten te boeken zoals ontbijtsessies, lunchbuffetten, borrels en zelfs complete diners. Het centrum helpt u graag met het organiseren van uw perfecte eventdag. Zo is EV Lunch mogelijk. In een tijdsbestek van twee uur verzorgt HNR|EV Centrum uit uw naam voor uw relaties of medewerkers een korte voorlichting, demonstratierit in een elektrische auto en als afsluiting een goede netwerklunch. Aansluitend aan de voorlichting heeft u indien gewenst gelegenheid om uw eigen klantpresentatie te verzorgen. En wenst u EV op locatie? Geen probleem, HNR|EV Centrum komt naar u toe en neemt het EV wagenpark mee. De EV Pro’s verzorgen de demo ritten en leggen haarfijn uit hoe de auto’s werken. Maak bijvoorbeeld de combinatie met de EV-testritten tijdens een trainingsdag. Het is op deze dag ook mogelijk om middels ons EV-enquete systeem de mening en bevindingen van uw medewerkers te monitoren. Hierdoor wordt inzichtelijk op welke wijze u uw wagenpark het best kunt verduurzamen.

Wilt u een Elektrisch Vervoer Centrum exclusief voor de deur? Dat kan met een speciale trailer die alle faciliteiten aan boord heeft voor ontvangst en presentaties.

HNR|EV Centrum is de eerste locatie in Nederland waar alles op het gebied van elektrisch vervoer beschikbaar is. Mede door de achtergrond van de aangesloten partners worden mobiliteitsvraagstukken in de breedste zin van het woord benaderd. Meer weten? Neem contact op met Kim Tonnon, telefoon 06-51707279 of bekijk www.hnr-evc.nl