Overig

Hilton Hotel Rotterdam: Een fantastische locatie voor de laatste BOB borrel van 2012

510

Dinsdag 4 december vond de laatste Business Ontmoet Business (BOB) borrel van dit jaar plaats bij het voor een groot gedeelte gerenoveerde Hilton Hotel Rotterdam. Ruim 130 ‘Vrienden van Rijnmond Business’ bezochten deze laatste BOB borrel van 2012.

’s Middags vond de perspresentatie plaats in het bijzonder fraai gerenoveerde historische Hilton Hotel Rotterdam op de hoek van Weena en Coolsingel. En ’s avonds hadden de ‘Vrienden van Rijnmond Business’ de primeur om met eigen ogen te zien hoe mooi het is geworden. Restaurant, keuken ontvangstruimte en zalen hebben een geweldige facelift gekregen. Hotelmanager Jan Rutgers vertelde de aanwezigen over de verbouwing en zei bijzonder trots te zijn op het resultaat.

Rijnmond Business uitgever Kees van ’t Zelfde bedankte Hilton Hotel Rotterdam voor de ontvangst en het feit dat deze BOB borrel op deze locatie mocht worden georganiseerd en bedankte de andere bedrijven die deze BOB borrel mede hebben mogelijk gemaakt. Tot slot bedankte hij alle ‘Vrienden van Rijnmond Business’ voor het gestelde vertrouwen en wenste hij iedereen fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2013.

Na de verloting van weer bijzondere prijzen kregen de gasten een heerlijk walking diner geserveerd en kon er genoten worden van de muziek van jazz zangeres Luna Silva.

Na afloop ontvingen alle bezoekers een bijzonder fraaie goody bag.

Ook in 2013 organiseert Rijnmond BUSINESS weer acht BOB borrels en andere evenementen en activiteiten. Wil t u de BOB borrels ook bezoeken meld u zich dan aan als ‘Vriend van Rijnmond Business’. Dit kan via kees@rijnmondbusiness.nl

Een persoonlijk lidmaatschap kost 95 euro per jaar en een bedrijfslidmaatschap 160 euro. Bij een bedrijfslidmaatschap kunt u met drie personen de BOB borrels bezoeken

www.kimberlygomes.nl
www.kimberlygomes.nl
www.kimberlygomes.nl
www.kimberlygomes.nl
www.kimberlygomes.nl
www.kimberlygomes.nl
www.kimberlygomes.nl
www.kimberlygomes.nl
www.kimberlygomes.nl