Overig

Hoeksche Waard houdt het eenvoudig

564

Prof. Mr. John Knecht (Unilever/Biotex) schreef en onderschrijft nog steeds: “Men adverteert vaak veel te vroeg. Je moet pas met image-vormende reclame beginnen als je een redelijke bekendheid hebt. Direct verkopende reclame (product aanbieden) is iets anders.” Deze stelling bleek temeer houdbaar bij het MKB.  Via deze ingang bij Smit-Klassiek betreden marktwetenschapper Drs Andy Mosmans en marktkoopman Jan van Buuren op 6 september, om13.30 samen met u, het Symposium Mond-tot- Mond-Reclame. U bent uitgenodigd bij Smit-Klassiek. Buys Ballot straat 2a  3261 LA Oud-Beijerland.

Bob Wiggers is een voormalig  radioloog die tijdens zijn eerste werkzame leven van buiten naar binnen keek. En in zijn tweede van binnen naar buiten. Nu als bestuurslid van de vereniging Hoekschewaards Landschap HWL, met de portefeuille bezoekerscentra. Zoals  het Nationaal  Landschapscentrum in Numansdorp en Klein Profijt in Oud-Beijerland. Om alles wat in de Hoeksche Waard groeit, bloeit en leeft… onder de mensen, onder de ondernemers, vooral onder de jeugd te brengen. Beide bezoekerscentra ontvangen samen  jaarlijks 30.000 volwassenen, terwijl in klassikaal verband jaarlijks 10.000 scholieren voor natuuronderricht komen..

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Duurzaamheid:  Blue Peter haakt hierop in. Door u actie-campagnes voor een duurzaam imago aan te reiken. De  winwin kant van het verhaal is dat zij zich tegelijk tegenover hun afnemers en het publiek kunnen profileren. In dat licht gezien is niet alleen maatschappelijk ondernemen maar ook maatschappelijk werknemen van uitstralend belang. Het bedrijfs-imago  begint bij de eigen werknemers. Het MVO/Duurzaam-badge wordt een medaille met alleen maar goede kanten en keerzijden.  hun leven iets aan te laten overhouden. Het geheel staat onder auspiciën van Blue Peter Foundation en de Stichting Bevordering Duurzame Strategie & Bedrijfsvoering.

De leraren Janine Kats en René Groenewegen  houden zich bij voorkeur met een ander maar daarom niet minder moeilijk woord bezig… Eénvoud! “We kunnen het onze kinderen en hun ouders, niet eenvoudig genoeg uitleggen. Beginnen we nu vast voor onze touwpompen op eigen grond over na te denken. Vooral om de kinderen er voor de rest van hun leven iets aan over te laten houden.