Overig

Hoogerwerf for office luidt jubileumjaar in

533

Precies 50 jaar geleden verkocht Hoogerwerf for office de eerste kantoorartikelen in Vlaardingen. Sinds die dag in 1965 hebben oud-directeur Jan Hoogerwerf en huidig directeur Peter Hoogerwerf geen moment stilgezeten. De traditionele toonkamer werd vervangen door een groot kantoorpand. Het aanbod werd uitgebreid met documentsystemen en innovatieve kantoorinrichtingen. Vandaag staat het bedrijf even stil bij de bijzondere historie. Hoogerwerf for office geeft daarmee het startsein voor het 50-jarig jubileumjaar.

Inspirerende werkomgeving

Hoogerwerf for office is lokaal en regionaal specialist in kantoorartikelen, documentsystemen en vernieuwende kantoorinrichting. Het bedrijf is in januari 1965 opgericht door Jan Hoogerwerf. ‘De werkplek is in 50 jaar tijd enorm veranderd. Voorheen was de werkplek misschien uitsluitend functioneel ingericht, nu is het een inspirerende werkomgeving. Een omgeving waar samenwerken, elkaar ontmoeten, ideeën opdoen en geconcentreerd werken samenkomen. Functioneel zeker, maar het gaat ook over jezelf thuis voelen’, meent Peter Hoogerwerf, die het bedrijf in 1999 heeft overgenomen.

Persoonlijke betrokkenheid

De juiste akoestiek, verlichting en ergonomie zijn van essentieel belang bij het creëren van een prettige, moderne werkomgeving. Hoe snel deze ontwikkelingen ook gaan, de persoonlijke betrokkenheid bij de klanten is al 50 jaar hetzelfde. Dat geldt voor elke ontwerper, projectleider, chauffeur en monteur die bij Hoogerwerf for office werkzaam is. Elke klant wordt persoonlijk bijgestaan bij de inrichting van de werkomgeving. En elke klant wordt dezelfde dag nog bediend vanuit een centraal magazijn van inkooporganisatie Quantore.

Feestelijk jaar

Om te vieren dat de totaalleverancier voor kantoor al 50 jaar succesvol is, kunnen klanten en medewerkers van Hoogerwerf for office dit jaar rekenen op feestelijke activiteiten. Op zaterdag 30 mei 2015 geeft Hoogerwerf for office ook andere geïnteresseerden een kijkje in de vernieuwende wereld van kantoordesign. Dan opent het bedrijf haar deuren op de regionale open bedrijvendag.