Overig

Hotel ARA: De ideale locatie

474

Het Auto Event 2013 vond plaats bij Hotel ARA in Zwijndrecht. Salesmanager Yvonne van Dijk van het hotel was betrokken bij de voorbereidingen van het Auto Event en het succes van deze dag was zeker mede te danken aan Yvonne en haar collega’s. Hotel ARA bleek gastvrij en professioneel met vriendelijke en servicegerichte medewerkers.

“Ons hotel is de ideale locatie voor evenementen zoals vandaag met het Auto Event, maar ook voor vergaderingen, diners, teambuildingsessies, trainingen enzovoort. Gelegen aan de Oude Maas, de rustige omgeving, grasweides en onze uitstekende faciliteiten, een betere plek kun je je niet wensen.” Yvonne typeert het hotel als knus en vriendelijk met veel vaste gasten, zowel in de privé als in de zakelijke sfeer. “Wie één keer bij ons is geweest, komt gegarandeerd terug. Voorbeelden daarvan zijn de vele voetbalteams die zich regelmatig in Zwijndrecht voorbereiden op hun wedstrijden. Maar ook bedrijven zien we regelmatig -voor meerdaagse meetings- terug. Zij kunnen hier zonder verdere beslommeringen in alle rust hun gang gaan.”

Hotel ARA beschikt over zeven vergaderruimtes, waarvan zes zalen met een prachtig uitzicht op de rivier. De afmetingen variëren vanaf 40 m2 tot 340 m2. De grootste zaal beschikt over een eigen terras en bar. Met de standaard vergaderarrangementen, waarbij een persoonlijke meeting host voor u klaar staat, kunt u ongestoord en van alle gemakken voorzien, vergaderen. De vergaderarrangementen zijn mogelijk vanaf vier personen. De zaalhuur is niet bij de prijs inbegrepen. Naast deze arrangementen zijn er uiteraard andere varianten mogelijk, aangepast aan uw specifieke wensen. Een ander voordeel van Hotel ARA is de ligging van het hotel op zo’n tien minuten rijden van zowel Rotterdam als Dordrecht en met luchthaven Rotterdam The Hague Airport op zo’n 25 kilometer afstand. En ook is het (gratis) parkeren geen enkel probleem bij Hotel ARA.

Een goede bijeenkomst kan niet zonder eten en drinken. Een goede maaltijd, gezonde breaks, snacks voor de lekkere trek, Hotel ARA verzorgt het op uitstekende wijze. Het restaurant vormt het bruisende middelpunt van het hotel. Voor groepen tot 35 personen biedt het hotel een 3-gangen menu met vijf keuzes voor- en hoofdgerecht en een dessert du chef. Natuurlijk kunt u ook voor een buffet kiezen. Voor meerdaagse bijeenkomsten beschikt het hotel over 80 ruime kamers, waarvan zes prachtige suites, allen bijzonder comfortabel ingericht. Vanuit 39 kamers hebt u een prachtig uitzicht over de rivier de Oude Maas.

Aan duurzaamheid en MVO hecht Hotel ARA veel waarde. Het hotel is dan ook gecertificeerd met de Gouden Green Key; het internationale keurmerk voor bedrijven in de toeristische recreatiesector en vergader- en congresmarkt. “Wij krijgen veel complimenten over ons hotel, het uitstekende eten, de professioneel georganiseerde bijeenkomsten en zomers over ons mooie buitenterras. Niet voor niets zien we onze gasten regelmatig terug,” zo besluit de enthousiaste salesmanager. Meer weten? Zie: www.hotelara.nl.