Overig

Juwelier zijn in een nieuw tijdperk

503

Naast groothandel, horloge import, mode (dameskleding) & accessoire-winkels en een business-to-business unit is het ondernemersechtpaar Jeffrey en Andrea Stubbs voornamelijk bekend vanwege Jewel Trend.

Dat Jewel Trend een beleving biedt en een uitgebreid assortiment heeft voor iedereen en voor elke leeftijd is al jaren bekend. Wat men niet wist is dat collega’s uit het gehele land al jaren de winkel ook bezoeken vanwege de trends, interieur en noviteiten.

Het juweliersvak was altijd fluisterend stil, low profile en niet sexy. Het nieuwe tijdperk is netwerken, lobbyen en niet afwachten maar zichtbaar zijn en klanten benaderen, dat behoort tot onze dagelijkse taken verteld het ondernemersechtpaar.

Van nature zijn we juist vol energie, jong van geest, modieus en trendsettend maar natuurlijk wel discreet en servicegericht. Bewijst ook onze jarenlange persoonlijke leveringen aan klanten in Rome, Barcelona en Marbella.

Maar klanten stellen het ook zeer op prijs dat ze op hun beurt weer gebruik kunnen maken van ons netwerk. Ook zijn we in staat om bekende personen zoals bijvoorbeeld Laura Ponticorvo, Lieke van Lexmond of Paris Hilton de uitreiking te laten doen van bijvoorbeeld Guess watches in onze winkel. Uiteindelijk gaat het om gezellig zakendoen en elkaar de bal toe blijven spelen.

Favoriete merken of persoonlijke favoriete horloges, sieraden?

Eigenlijk kunnen we alle merken leveren en heeft elk merk wel bijzondere artikelen. Het advies en de zoektocht die je samen met de klant maakt om tot iets persoonlijks te komen, waarbij je het horloge of sieraad kunt identificeren met de klant dat maakt het favoriet!

Winkelier of ondernemer?

Winkeliers zijn in het algemeen egocentrische en altijd klagende mensen terwijl ondernemers succesvolle winkeliers zijn die openstaan voor samenwerking en positief ondernemen! Als ondernemer dien je juist mensen te verbinden en weg te nemen wat hen verdeelt, verdraagzaamheid en het streven naar harmonie zijn persoonlijke goals tot succes.

Succes

Besef dat waar we nu zijn in de maatschappij de optelsom is van wat er gebeurd is in ‘t verleden! Vanuit dat oogpunt vertelt Andrea met vol enthousiasme: ik ben sinds 1987 juwelier en het vak heeft me altijd geïnspireerd met passie en de emoties waarmee je mensen gelukkig kunt maken in GTST ik draag nog steeds de leuke onvergetelijke momenten van tevreden klanten met mij en dat is misschien wel mijn grootste succes!

Succes komt in verschillende vormen en maten waarbij we de titel “beste juwelier van 2010-2011” een onderdeel is waarbij ons vakbekwaam team, service,  innovatie, assortiment en communicatie uitgelicht en beoordeeld zijn. Succesvol blijven is dan ook in deze tijd een kwestie van de automaat uit zetten en met de hand de versnelling te bedienen. Succes moet je echter wel vieren, dat motiveert! “net als we volgens de Maya kalender op 21 december (na een cyclus van 5125 jaar) wat te vieren hebben namelijk een nieuwe periode cq nieuw tijdperk van intensiteit en respectvol samen zijn.”

Timeline en media

Jeffrey geeft aan dat;” Wanneer je veel gebruik maakt van all social media na verloop van tijd het probleem komt dat ‘t onmogelijk is om alles te volgen en incidenteel kijken geeft je ‘t gevoel dat je alles mist! Gerelateerde topics en filters binnen secties featured en trending geven je ook niet de satisfaction.”

En concludeert: “Tenslotte ontvang je eigenlijk de beste meetbare resultaten bij kwalitatief hoogstaande netwerkbijeenkomsten welke blijvend evolueren, zoals de BOB borrel van Rijnmond Business, waarbij samenwerking met businesspartners wordt gewaardeerd.

“Persoonlijk “vertelt Jeffrey, “kijk ik naar iemands normen en waarden, energiepeil en sociale omgang dus ook wanneer en hoe hij of zij over anderen praat. Met negativisme heb ik niets en neem dan ook snel afscheid van negatief wantrouwende, conflicterende ingestelde mensen! Energievolle personen zijn dan ook zeer belangrijk voor ons en gelukkig kennen wij er aardig wat in Ridderkerk en omgeving!

Qua gevoel, mensenkennis en markttiming denken we allemaal ver boven het gemiddelde te kunnen scoren maar de realiteit is soms confronterend. Alles in je leven doen met groot positief enthousiasme en verbinden is de lijn die ik volg.

Wat onze competenties betreft vertelt Jeffrey: kom langs en see for yourself;”lage drempel hoge kwaliteit en betaalbaar dat is ons statement!

Wij zorgen dat het horloge past als een maatpak en je een gevoel geeft vol vertrouwen en positivisme in deze tijd! Hetgeen leidt tot betere prestaties! Tenslotte “tempus fugit” tijd vliegt voorbij”, en beëindigt ons interview om naar een volgend afspraak te gaan.

Andrea beëindigt het gesprek met: “En sieraden geven jou een blijk van onberispelijke waardering en een blijvende herinnering!”