Overig

Kosteloos kennismaken met CONNECTIC

1092

Business provider CONNECTIC levert innovatieve producten en diensten op het gebied van internet, cloud, ICT, VOIP, mobiel en support. “Onze medewerkers zijn vakkundig, komen beloftes na, doorgronden en ontzorgen bedrijven, schromen niet om waar nodig ‘out of the box’ te denken. De hoge klantbetrokkenheid van CONNECTIC levert advies op maat op. Dat onderscheidt ons ten opzichte van anderen,” vertelt directeur Maurice de Bruijn.

Als beheerder van infrastructuur ziet CONNECTIC vele oplossingen virtueel. “We werken met servers en telefooncentrales in de cloud. Welke technische infrastructuur er binnen een organisatie ook aanwezig is, wij zijn binnen ons werkgebied altijd in staat om te zorgen voor meer efficiency en minder kosten. Door mee te kijken op locatie en te ontdekken wat de filosofie en toekomstvisie van een bedrijf is, zijn wij een belangrijke sparringpartner voor bestaande klanten en prospects. Als beheerder van vele verschillende klantomgevingen bewaakt CONNECTIC ieders continuïteit. Remote werken is nu ook toegankelijk voor kleinere ondernemingen, er is een diversiteit aan cloudoplossingen voorhanden. We werken in een dynamische branche, waarin de ontwikkelingen zich razendsnel opvolgen. Als technisch onderlegde partij zijn wij voor klanten altijd een betrouwbare partner.”

Oude versus nieuwe realiteit

Om nog meer organisaties kennis te laten maken met CONNECTIC, heeft het Ridderkerkse bedrijf dit voorjaar een kennismakingsactie. “Wij zetten nieuwe klanten kosteloos om van conventioneel naar CONNECTIC. Bedrijven die bijvoorbeeld in een verouderde telefonie omgeving met oude telefoontoestellen werken, geven wij een upgrade. De perceptie is vaak dat kiezen voor iets nieuws of iets anders een enorme investering met zich meebrengt, dit wil CONNECTIC ontkrachten. Middels een kosten-batenanalyse laten wij klanten zien dat een terugverdientijd meestal een stuk korter is dan gedacht. Het in de cloud brengen van een werkomgeving is bovendien veilig. Alles is redundant uitgevoerd. In de oude wereld draaide het binnen onze branche om ijzer, in de nieuwe realiteit is virtueel het toverwoord. Wij gaan met de tijd mee en moedigen bedrijven aan om dat ook te doen.”