Overig

Makkelijker en milieuvriendelijker werken dankzij iPad en iPhone

509

Steeds meer bedrijven schaffen een iPhone of iPad aan. Medewerkers die
hiermee werken zijn gemotiveerder dan ooit, werken efficiënter en besparen een hoop kosten. Zo ook de medewerkers bij digitale bank Grupo BBVA. “De productiviteit neemt toe door het simpele feit dat medewerkers een iPad of iPhone hebben. Deze apparaten veranderen de manier waarop mensen werken.”

iPad en iPhone zijn devices die in vrijwel elke bedrijfsomgeving kunnen worden geïmplementeerd. Met een goede beveiliging, schaalbare implementatie- en beheermogelijkheden en krachtige app-platform bevatten deze devices alles wat bedrijven nodig hebben. Daarnaast hebben steeds meer medewerkers ook thuis een iPad of iPhone. Dat maakt de stap naar gebruik op het werk klein en gemakkelijk.

Bedrijven die gebruik maken van iPad en iPhone krijgen meer voor elkaar. In de gezondheidszorg bijvoorbeeld kunnen artsen en verpleegkundigen via iPad patiënten op afstand in de gaten houden. Hierdoor krijgt zorg op maat een ongekende mogelijkheid, zonder meer personeel in te zetten. In winkels kan iPad – in combinatie met een app die als mobiele kassa fungeert – vaste kassa’s vervangen, zodat winkeliers altijd en overal kunnen afrekenen. Buitendienst medewerkers kunnen sneller inspringen op vragen van klanten en dus betere service verlenen.

Dankzij iPhone wordt er in veel bedrijven efficiënter samengewerkt, hebben medewerkers meer plezier in hun werk en worden problemen ondervangen.

Bedrijven gaan sneller vooruit en door het gebruiken van iPhone kunnen zij klanten beter van dienst zijn. Dit werkt uiteindelijk winstgevend. Met iPhone en zo’n duizend zakelijk te downloaden apps, is er altijd wel een app waarmee alles nog beter te doen is.

Naast deze voordelen van de iPad en iPhone, zijn de devices ook zeer milieuvriendelijk. Apple is zich zeer bewust van haar CO2-voetafdruk en is continu bezig deze kleiner te maken. Zo zijn er manieren gevonden om energie en materialen op
locaties waar gewerkt wordt efficiënter te gebruiken, energie uit schonere
bronnen te halen en hierdoor een aantal van de meest energiezuinige producten ter wereld te ontwerpen. De productlijnen voldoen ruimschoots aan de strenge ENERGY STAR-normen. Hoewel er nog een lange weg is te gaan, blijken de inspanningen effectief. Zelfs nu er meer producten dan ooit worden gemaakt en gedistribueerd, is de CO2-uitstoot per product sinds 2011 steeds lager geworden.

Meer informatie over hoe u iPad en iPhone binnen uw bedrijf tot een succes kan maken? Neem dan contact op, wij denken graag met u mee.

– Lennard Piket