Overig

Makro opent ‘officewereld’

621

Storemanager Vincent Lansbergen is blij dat alle kantoorartikelen nu overzichtelijk gepresenteerd zijn in de Dordtse Makro-vestiging. Interieurbouwers zijn wekenlang volop aan het werk geweest om ruim 800 m2 van het totale winkeloppervlak in te richten als officewereld.

“Als Makro vertolken wij al lang een unieke propositie voor ondernemers, namelijk het feit dat wij alles onder één dak kunnen bieden wat een ondernemer nodig heeft om zijn zaak te runnen. Dat geldt nu zeker op het gebied van kantoorartikelen waarvoor wij onlangs één ruimte hebben vrijgemaakt in onze winkel,” zegt Lansbergen. “Op het gebied van kantoorartikelen leveren wij een zeer uitgebreid

assortiment, van een bloknootje tot professionele printers en van pennen tot laptops. En dat alles tegen zeer scherpe prijzen zoals men van ons gewend is.” Het idee leeft hier en daar nog dat de Makro geen service en garantie kan bieden. Niets is minder waar. Lansbergen: “Wij leveren al onze producten inclusief service en garantie, dus onze klanten hoeven daar niet huiverig voor te zijn.”

Makro transformeert van zelfbedieningsgroothandel naar partner voor ondernemend Nederland. “Wij vernieuwen om ondernemers te helpen het maximale uit hun onderneming te halen,” vervolgt Lansbergen. “Met het nieuwe officegedeelte hebben wij een grote uitbreiding gerealiseerd. Klanten vinden er niet alleen paperclips en veel andere kantoorartikelen, maar wij leveren ook alles om de kantine op een goede manier in te richten en te runnen. Wij leveren van professionele koffiezetapparaten met melk-cups, suikers en bekers tot schoonmaakmiddelen. Je kunt bij ons al in de opstart- en inrichtingsfase terecht om je keuken, kantine of kantoor in te richten. Ook bureaus, stoelen en kasten maken deel uit van ons assortiment. Als je één keer in de week een rondje door de Makro loopt, kun je alles aanschaffen wat je nodig hebt voor je bedrijfsvoering, en voor de prijzen hoef je niet weg te blijven. Nergens anders vind je zulke scherpe prijzen als bij ons.”

Alle Makro-vestigingen in Nederland worden voorzien van een officegedeelte waar de gebruikelijke A-merken zijn te verkrijgen. Makro gaat echter ook het eigen merk stevig positioneren. “Ons eigen merk voldoet aan alle kwaliteitseisen en dat is uiteraard ook voor de kantoorartikelen van toepassing. Neem ons eigen merk aro-kopieerpapier, dat is papier van uitstekende kwaliteit. Zo voeren we dus nu ook een uitgebreid kantoorassortiment onder ons eigen aro-merk,” besluit Lansbergen.