Overig

Netwerken tijdens gezellige en goed bezochte haringparty’s

586

Ze waren er weer. Zoals elk jaar in juni organiseerden verschillende horecagelegenheden, organisaties, bedrijven en verenigingen een haringparty. En men trof het wat betreft het weer, maar zeker ook wat betreft de haringen. Want wat zijn ze mals en lekker vet. Wij van Rijnmond BUSINESS bezochten de haringparty’s bij RVVH in Ridderkerk, KOTUG bij de Cruise Terminal, Kaat Mossel, Old Dutch en van Flevum en MKB Nederland afdeling Rotterdam.

Bij alle party’s was het goed druk, gezellig en werd er veel over werk en het WK voetbal gesproken.

RVVH
Ruim driehonderd relaties van sponsors Jansen Netwerknotarissen, De Koning advocaten, Flynth accountants en adviseurs en ABN AMRO bezochten de traditionele haringparty bij RVVH, waar Vishandel Van Wijnen voor de haringen zorgde en La Maremma voor pastagerechten en Pizza, terwijl het geluid werd verzorgd door CT-AV.

KOTUG
Ook dit jaar organiseerde KOTUG haar haringparty weer bij de Cruiseterminal in Rotterdam. Zoals te doen gebruikelijk ook hier weer veel bekende ondernemers en (voormalig) bestuurders en politici.

Kaat Mossel
Bij Kaat Mossel aan de Admiraliteitskade hadden Ron en Marie-Claire Hirt hun relaties weer uitgenodigd om de immers gezellige haringparty voor en in hun etablissement te laten genieten van de heerlijke zilte haring en van de muzikale omlijsting die dit jaar verzorgd werd door Mark Canto.

Flevum, MKB Nederland en Gemeente Rotterdam
Op vrijdag besloten wij onze haringparty tour in en om Rotterdam in het Euromastpark bij de door MKB Nederland afdeling Rotterdam, in samenwerking met Flevum Netwerk Forum en de Gemeente Rotterdam georganiseerde haringparty. Ook hier weer mooi weer, veel bezoekers, waaronder wethouders en gemeenteraadsleden, en veel heerlijke haring. De nieuwe voorzitter van MKB afdeling Rotterdam, Henk van der Beek presenteerde zich aan de aanwezigen.