Overig

Ondernemers genieten volop tijdens door ProMobility georganiseerde BMW Experience Day

506

Vrijdag 23 mei 2014 organiseerde ProMobility in samenwerking met BMW dealers F. Breeman uit Rotterdam en Van Poelgeest uit Heemstede een BMW Experience voor haar relaties.

Vanuit beide vestigingen reden teams van twee personen afwisselend in 10 verschillende BMW’s in 10 etappes van Rotterdam en Heemstede naar Vreeland. Van de energiezuinige elektrische i3 tot aan de benzineslurpende maar o zo stoere M6 Gran Coupé, van de leuke Mini Cooper S tot de sportieve tweezitter Z4. Pitsstop was Restaurant De Nederlanden in Vreeland aan de Vecht, waar beide groepen relaties gezamenlijk een heerlijke lunch nuttigden.

Met Rijnmond BUSINESS volgden wij de experienceday van Rotterdam naar Vreeland v.v. De ondernemers die vanuit het Rijnmondgebied deelnamen aan deze unieke dag werden ’s morgens vroeg met koffie en koek ontvangen bij BMW dealer F. Breeman aan de Driemanssteeweg in Rotterdam-Zuid. Na het welkomstwoord van Marc Noyens van ProMobility en Aart Jan Witvliet, vestigingsdirecteur van F. Breeman, was er allereerst een fotomoment. Het gehele gezelschap werd gefotografeerd tussen de opgestelde en glimmende BMW’s. Toen was het tijd voor de indeling van de teams, waarna de dag echt kon beginnen. Rit 1 ging van F. Breeman naar het Van der Valk Hotel in Ridderkerk, vandaar naar de Schaardijk (onder de Van Brienenoordbrug), vervolgens via de N 210, de N 207 naar Welkoop in Haastrecht. Vandaaruit naar Koffiehuis ’t Hemeltje langs de N228, toen naar AC Restaurant De Meern en via parkeerterrein De Snellerpoort en Wilnis naar restaurant De Nederlanden in Vreeland (Utrecht). Hier vond een bijzondere ontmoeting plaats met relaties van ProMobility Heemstede. Zij waren met evenzovele BMW’s maan dan van autodealer Poelgeest via een soortgelijke route eveneens naar Vreeland gereden. Zo stonden er maar liefst 20 fraaie BMW’s te blinken in een heerlijk voorjaarszonnetje op de parkeerplaats van het uitstekende restaurant De Nederlanden. Na de lunch ging het via een andere en vooraf uitgestippelde route weer richting Rotterdam.

Uiteindelijk waren er in totaal 20 stops en zo hebben de 20 deelnemers allemaal in alle 10 de BMW’s kunnen rijden.

De dag werd geëvalueerd en afgesloten met een hapje en een drankje bij F. Breeman. Gezien de enthousiaste reacties van de deelnemers kunnen de organisatoren Marc Noyens (ProMobility, regio Rijnmond) en zijn collega Dick Dekker (regio Zaanstreek)terugkijken op een bijzonder geslaagde BMW experiendeday!