Overig

Partnerschap De Giessen Kantoorefficiency en KYOCERA

473

Het portfolio van De Giessen Kantoorefficiency heeft een mooie aanvulling gekregen. Sinds 1 oktober is het bedrijf uit Hardinxveld-Giessendam namelijk KYOCERA-partner geworden.

Door deze krachtenbundeling is De Giessen Kantoorefficiency meer dan ooit in staat om bedrijven en zakelijke professionals te adviseren over afdrukken en documentverwerking. Jan Smit, Verkoopadviseur De Giessen Kantoorefficiency, Jan Mudde, Commercieel eindverantwoordelijke De Giessen Kantoorefficiency en Ab van Lomwel, Partner Alliance Manager bij KYOCERA Document Solutions Nederland vertellen wat de voordelen zijn voor de eindgebruiker en waarom beide organisaties zo goed bij elkaar passen.

“KYOCERA is een voorloper op het gebied van het digitaal verwerken van documenten,” legt Smit uit. “Binnen ons dienstaanbod konden wij zo’n partner goed gebruiken. In het kader van de toenemende digitalisering binnen veel organisaties is het een waardevolle toevoeging aan ons assortiment.” Door KYOCERA hardware, software solutions en beheer te combineren wordt de eindgebruiker een totaaloplossing geboden. Een ander voordeel is de anticipatie aan de voorkant. Mudde: “We zijn voorbereid op gebeurtenissen binnen het afdruk- en documentverwerkingsproces. De machines zijn op afstand te beheren en als bijvoorbeeld de toner bijna op is, krijgen we automatisch een melding. Op die manier kunnen we inspelen op een dreigend probleem en het oplossen nog voordat het een probleem wordt. Geen enkele ondernemer zit immers te wachten op stilstand, daarom verlenen wij op proactieve wijze support.” Het partnerschap heeft ook betrekking op Aspect | ICT.

Immers, advies en hulp bij ingebruikname en benutting van automatisering maakt ook deel uit van het geheel. Mudde verwoordt het treffend: “Zie het als een driehoek. Die vorm staat bekend als een oersterke constructie. KYOCERA, De Giessen Kantoorefficiency en Aspect | ICT vertegenwoordigen elk een hoek en de klant staat in het midden klaar om te profiteren van alle kennis en innovaties.”

Sterke basis
KYOCERA staat als wereldwijd fabrikant bekend als een geavanceerd en milieuvriendelijk bedrijf. Van Lomwel: “Duurzaamheid maakt een wezenlijk deel uit van onze dagelijkse activiteiten. Sinds de oprichting worden initiatieven ter ondersteuning van milieubehoud geïmplementeerd, zoals energiebesparing, instandhouding van natuurlijke resources en ontwikkeling van milieuvriendelijke producten. Onze keramische drum hoeft bijvoorbeeld tijdens de levensduur van de machine niet vervangen te worden. Dat scheelt aanzienlijk in de verbruikskosten en spaart het milieu. En natuurlijk blijven we innoveren.” Het zijn kernwaarden waar De Giessen Kantoorefficiency zich helemaal in kan vinden. “Ook wij staan voor innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onze visies komen juist op dit gebied overeen. Dat is een sterke basis voor samenwerking,” aldus Smit. “ Eindgebruikers willen juist in de huidige economische situatie besparen. De Giessen Kantoorefficiency is door de nieuwe samenwerking nog beter in staat de klant te ontzorgen en werkprocessen binnen organisaties te optimaliseren. Hierbij houden we de lange termijn altijd in de gaten. Wanneer de behoefte op het gebied van afdrukken en documentverwerking verandert, spelen wij daar moeiteloos op in. Zo blijft de klant verzekerd van de beste oplossing en bijbehorende prijs.”