Overig

Praatpaal voor ondernemers

616

Iedereen kent de Wegenwacht van de ANWB wel. Zelf ben ik al meer dan 25 jaar lid. Vroeger was pech nog een avontuur. Dan moest je – al lopend – op zoek naar de dichtstbijzijnde praatpaal. De techniek heeft ons inmiddels ingehaald. Nieuwe auto’s zijn tegenwoordig uitgerust met een noodknop. Een druk op de knop en hulp is onderweg.

Toch is er ook iets niet veranderd. Dat is de deskundigheid, de snelle reactietijd en de hulpvaardigheid van onze Wegenwacht. Heb je ze nodig, dan lossen ze het probleem bijna altijd op in een korte tijd.

Niet iedereen kent Visser & Visser al. Wij werken hetzelfde als de mensen van de Wegenwacht. Voor elke vraag willen wij een oplossing bieden. Dat lukt vaak. Korte lijnen en snelle actie. Dat is waar Visser & Visser voor staat. Wij doen wat andere accountantskantoren beloven, dat onderscheidt ons echt.

De Wegenwacht analyseert de oorzaak van de pech met het inpluggen van een computer in de auto. Zo kunnen zij snel zien wat er aan de hand is. Wij hebben software ontwikkeld die snel vertelt waar uw onderneming staat. Financieel en operationeel.

De ANWB bestaat inmiddels meer dan 125 jaar. Begonnen als een vereniging voor fietsers, opgericht door twee fietsfanatici. Visser & Visser bestaat al meer dan 25 jaar en behoort inmiddels tot de top-30-kantoren binnen Nederland.

Inspirerend ondernemen! We doen dat graag samen met u.
Marcel Fierens AA