Overig

Raaak Personeel brengt talent en persoonlijke wensen graag in kaart

506

RAAAK Personeel is in september 2009 opgericht door Marjan de Groot en Mark van Oosterhout en oorspronkelijk alleen in Alblasserdam gevestigd.

Dankzij een succesvolle werkwijze kon het tweetal binnen twee jaar al nevenvestigingen openen in Gorinchem, Papendrecht en Oosterhout. Het doel van Raaak Personeel is om de komende jaren verder te groeien in de regio Drechtsteden en Brabant. Om dit doel te kunnen waarmaken komen wij graag in contact met potentiële werknemers.

U kunt bij Raaak Personeel terecht voor werving en selectie, payrolling, detachering, uitzenden, loopbaanadvies en collegiaal uitlenen. Er zijn verschillende manieren waarop Raaak Personeel iets kan betekenen voor werkzoekenden. Of het nu gaat om een ander vervolg van een loopbaan, tijdelijk of vast werk, Raaak Personeel brengt talent en persoonlijke wensen graag in kaart.

Raaak Personeel is een betrouwbare en solide partner voor werkgevers in alle branches. Zo zijn wij NEN-4401 en VCU gecertificeerd en lid van de ABU. Onze dienstverlening beperkt zich niet alleen tot uitzenden maar richt zich ook op detachering, payrolling, werving en selectie en outplacementtrajecten. Daarnaast bieden wij een gratis helpdesk voor CAO- en arbeidsrechtelijke vraagstukken.
Voor werkgevers wordt onze dienstverlening, naast betrokkenheid, gekenmerkt door een professionele en doeltreffende aanpak. Naast het functieprofiel kijken we ook of iemand binnen de cultuur en ambities van een organisatie past. Daarnaast denkt Raaak Personeel graag met u mee zodat we de juiste juridische opzet kunnen aanbieden.

Raaak Personeel Payrolling

Raaak Personeel heeft haar dienstverlening verder geprofessionaliseerd door de payroll activiteiten onder te brengen in een aparte business-unit. Wij zien dat onze vaste, maar ook nieuwe klanten steeds meer om payrolling vragen. Raaak Personeel Payrolling is de absolute specialist op het gebied van payrolling en heeft hiervoor deskundige specialisten in huis die zich volledig met deze dienstverlening bezighouden.

Raaak Personeel beschikt naast deze business-unit payrolling over een vijftal vestigingen in Alblasserdam, Papendrecht, Gorinchem, Oosterhout en Waalwijk. Zo staan wij dicht bij de ondernemers en zijn uitstekend op de hoogte van de regionale ontwikkelingen. Wij zien onszelf als mede ondernemer en kennispartner. We gaan het gesprek graag met u aan.

Wij zijn ook te vinden op Facebook en Twitter.