Overig

Relatiedag Rijnmond Business 2012

619

Een hele middag actief in de Hollandse sneeuw. Het kan niet anders of dat levert veel hilariteit en gezelligheid op. Sneeuwattractiepark Skidôme in Rucphen nodigde relaties van Rijnmond BUSINESS uit voor een spectaculaire relatiedag. Met winterse lekkernijen en een diversiteit aan activiteiten. Een dag om niet snel te vergeten en die zeker voor herhaling vatbaar is!

Met dikke jassen en een vrolijk humeur verzamelt iedereen bij restaurant De Nederlandse Alp. De warme apfelstrüdel komt op tafel en het winterse gevoel krijgt vorm. Daarna maken de skiërs en snowboarders zich klaar voor een flink aantal afdalingen, de rest kleedt zich lekker warm voor op de tube of slee. “Als fanatiek boarder was ik natuurlijk enthousiast om aan deze dag deel te nemen. In een relaxte setting kennismaken met ondernemers uit de regio Rijnmond, een goed concept”, vertelt Nick van Zwieteren van Materieel Service Rotterdam uit Ridderkerk. Na afloop van alle inspanning stond de warme chocomel met slagroom klaar in de Sneeuwhut.

Glow in the dark

Minigolfen kennen we allemaal, maar de ervaring van GlowGolfen slaat alles. In een donkere ruimte vol Noordpoolsferen en blacklights, gaan vier teams op 18 holes de strijd met elkaar aan. Meteen een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Cees van der Hoek van Lagestee metselwerken, beaamt dat: “De relatiedag bood mij de mogelijkheid om op een ontspannen manier ondernemers en andere professionals te ontmoeten. Daar komen vaak waardevolle contacten uit voort”. André van der Linden van Den Otter Kantoorpartners vult aan: “Ik vond het een erg leuke dag. Actief zijn met elkaar schept een band en het is weer eens een heel andere manier van kennismaken’.

Uniek: karten op ijs

De pret kan niet op en de laatste activiteit staat op het programma: IceKarten. Overalls aan, helmen op en 8 minuten lang rijden en glijden. De kartbaan als winters wonderland, de deelnemers genieten zichtbaar.”Echt een ervaring, zo zouden meer bijeenkomsten moeten zijn! Ik weet zeker dat er goede contacten zijn ontstaan die dag “, lacht Rob Sierat van Rijnmond Payroll Service..

Voldaan en met rode wangen schuift tot slot iedereen aan voor een smakelijk buffet. Onverwacht worden er twee prijswinnaars bekend gemaakt. Rick Venema en Roy Weber zijn de gelukkigen. “Een fantastische dag! Over zaken is nauwelijks gesproken, maar met de band onderling zit het wel goed na zoveel pret”, zegt Hans van Zwieteren, eigenaar van Materieel Service Rotterdam, enthousiast.