Overig

Revolutionaire industriële smeermiddelen op basis van “Cola” recept met XPL technologie

509

ProOne Benelux B.V. introduceerde in 2011 de revolutionaire industriële smeermiddelen met XPL technologie binnen de Europese unie. Een kostenbesparende technologie voor iedere toepassing waar smering noodzakelijk is, volgens Ruud Bouterse, directeur van de Benelux vestiging van de gelijknamige Amerikaanse Producent.

ProOne Benelux B.V. is een in Bodegraven gevestigd bedrijf, gespecialiseerd in de verkoop en distributie van milieuvriendelijke onderhouds-, smeer- en verspaningsvloeistoffen voor onder andere de metaalverwerkende industrie, machinebouw, scheepvaart en chemische- en automotivegelieerde bedrijven.

ProOne Inc. ontwikkelt en produceert high-performance, milieuvriendelijke smeermiddelen en brandstofproducten voor olie & gas, commerciële-, industriële- en particuliere relaties. Het productengamma omvat een nieuwe generatie van geavanceerde smeermiddelen, vetten, brandstofadditieven, snijoliën, spraymiddelen, hydraulische vloeistoffen en o.a. ook automotive gerelateerde reinigingsproducten. Alle producten zijn voorzien van XPL technologie welke zorgt voor een aanzienlijke vermindering van de wrijving. Ook extreme temperaturen zijn geen probleem. De producten blijven werken bij temperaturen van – 40 tot 348 graden Celsius. De 50 keer sterkere filmkracht dan de meeste conventionele smeermiddelen resulteert in een enorme financiële besparing. De materialen en gereedschappen gaan vele malen langer mee. Alle producten zijn samengesteld volgens een zogenaamde `Coca Cola` formule. De smeermiddelen worden volgens een geheim recept gemaakt. `Het recept is niet gepatenteerd en ligt netjes in de kluis in de US zodat wij dit over 25 jaar ook nog in ons bezit hebben` zegt Ruud Bouterse.

De producten van ProOne zijn niet onopgemerkt gebleven in de wereld. Zo ontving het bedrijf in 2011 de prestigieuze Golden Global Brand of the Year Award, uitgereikt in Kuala Lumpur in Maleisië.

Deze internationale prijs ontving ProOne voor innovatie, technisch leiderschap, uitstekende kwaliteit en het bereiken van uitstekende internationale milieunormen.

Een van onze eerste grote afnemers in de US zijn de Ford autofabrieken, die niet alleen onze smeermiddelen zelf toepassen maar ook actief aanbevelen bij al hun dealers en toeleveranciers, verteld een trotse Ruud Bouterse.

NO CURE NO PAY is bij ProOne geen loze kreet.
Overtuigd zijn van de kwaliteit van je product, je organisatie en het team waar je mee samenwerkt, is de basis van een goed partnership met je relaties. Maar ook; “doen wat je beloofd” is mijn credo, zegt Ruud Bouterse. Ik kan nog zo’n mooi verhaal houden maar “zien is geloven”. Zelf bij de relaties demonstreren wat je product kan en doet en laat het product zich dan maar zelf bewijzen. En is de klant dan toch niet tevreden, dan ontvangt deze gewoon zijn geld terug. Of te wel: bij ons is No Cure No Pay geen loze kreet.

Ook transparantie staat bij ProOne hoog in het vaandel. Op de website www.pro-one.nl staan niet alleen alle producten en prijzen vermeld maar kan men alle productinformatiebladen inkijken en downloaden. Zelfs de MSD sheets (Safety Material Data Sheets) staan op de site zodat de afnemers daar zonder aanvraag gebruik van kunnen maken. Begin 2013 zal er een vernieuwde website komen die tevens voorzien zal zijn van een webshop voor zowel dealers als eindgebruikers.