Overig

Rijnmond BUSINESS platform voor ondernemers en bestuurders

524

Rijnmond BUSINESS is het best gelezen en meest geciteerde business to business magazine van groot Rotterdam. Lezers zijn ondernemers, directeuren, managers en bestuurders in het bedrijfsleven, bij instellingen- en overheidsinstellingen. Rijnmond BUSINESS verschijnt tien keer per jaar en belicht in elk nummer een specifiek thema. De thema’s vormen een mooi umfeld voor het plaatsen van een advertentie of een bedrijfsprofiel. Een uiting in Rijnmond BUSINESS zorgt voor extra naamsbekendheid en kan uw omzet verhogen. Wij organiseren rondetafelgesprekken, autotestdagen, Business Ontmoet Business (BOB) bijeenkomsten, zijn betrokken bij de organisatie van diverse evenementen en beurzen en zijn partner van een groot aantal vooraanstaande organisaties in Rotterdam en omgeving. We publiceren jaarlijks de top 50 van meest invloedrijke personen van het Rijnmondgebied. Rijnmond BUSINESS is betrokken, betrouwbaar en informatief.

Website Rijnmond BUSINESS goed bezocht

De website van Rijnmond BUSINESS, www.rijnmondbusiness.nl is een goed bezochte website. Dagelijks nieuws, banners, films, aankondigingen voor het komend nummer en de highlights van het laatste nummer worden dan ook goed bekeken. Het plaatsen van een banner is eveneens goed voor de naamsbekendheid en bezoekers kunnen meteen doorlinken naar uw eigen website.

Nieuwsbrief mooie aanvulling op informatieverstrekking

Word partner van Rijnmond BUSINESS. U profiteert dan meteen van een hoog bereik en een hoge betrokkenheid van lezers en ontvangers van onze nieuwsbrief! Naast uw naamsvemelding onderaan de nieuwsbrief kunt u gebruik maken van redactionele ruimte.

Vrienden van Rijnmond BUSINESS, misschien wel de meest interessante en gezelligste business vrienden netwerkorganisatie van het Rijnmondgebied

Minimaal acht keer per jaar organiseert Rijnmond BUSINESS voor de leden van de ‘Vrienden van Rijnmond BUSINESS’, een Business Ontmoet Business (BOB) bijeenkomst. Dit is telkens op een andere en altijd bijzondere locatie in het Rijnmondgebied. De business vriendenclub telt inmiddels zo’n tweehonderd leden, bestaande uit ondernemers, directeuren en managers in het bedrijfsleven en bij (overheids) instellingen. Voorafgaand aan de BOB borrel organiseren wij een masterclass, of een andere activiteit. Hiermee is de ‘Vrienden van Rijnmond BUSINESS’, misschien wel de meest interessante en gezelligste business vrienden netwerkorganisatie van het Rijnmondgebied.

Bedrijfsfilms, brochures, seminars, congressen, managementtrainingen en beurzen

In samenwerking met Groener Gras Produkties vervaardigen wij bedrijfsfilms. We ontwikkelen en verzorgen brochures, folders, flyers en magazines in opdracht van derden. Maar ook verzorgen wij seminars, congressen en samen met MORE BUSINESS ACADEMY managementtrainingen en beurzen. Wilt u een complete reclamecampagne laten ontwikkelen, ook daarvoor kunt u bij ons terecht. MORE BUSINESS verzorgt uw campagne van strategie tot volledige uitvoering.

Neem voor informatie contact op met Kees van ’t Zelfde.

Dit kan per telefoon (0180) 487 287, of per mail via kees@rijnmondbusiness.