Overig

ROGAM organiseert i.s.m. & ilovefashionbloggers smartlunch met prominente Rotterdammers

662

Op donderdag 22 januari liet smart dealer ROGAM een jonge doelgroep Rotterdammers kennismaken met de nieuwe smart tijdens een smartlunch bij Fenix Food Factory op het hippe Katendrecht. Jolique Möller, ambassadeur van smart en eigenaar van modeplatform ilovefashionbloggers, nodigde haar inner circle uit voor een intieme smartlunch op deze Rotterdamse hotspot. Samen met haar Rotterdamse netwerk beleefde zij de ‘smart experience’.

De deelnemers aan deze ‘experience’ maken kans op een smart citytrip.

In de komende weken mogen deze jonge Rotterdammers zélf ervaren hoe het is om in een smart te rijden. Wie de leukste foto op Instagram post met #smartROGAM wint een smart citytrip naar keuze (ter waarde van EUR 250,–). ROGAM legt zo de verbinding tussen de doelgroep en smart, de ideale citycar die privé al te leasen is vanaf EUR 10,– per dag.

De jonge Rotterdammers betekenen allemaal iets voor hun stad. Onder de deelnemers aan de ‘smart experience’ waren bijvoorbeeld de bekende Rotterdamse DJ’s Nino & Frankie die de stad met hun feesten op z’n kop weten te zetten, fashion bloggers Irene van Guin en Jennie Gielen, Evana Kuik bekend als getalenteerd designer van het nieuwe mannenlabel EVAN Menswear en initiatiefnemer van de Pop-up store INCONCEPT LIVE MAGAZINE, Tjeerd Hendriks van GROOS en het innovatieve koppel Jamie Lee en Soufiane van het Pr bureau Mr. Pr. genoten zij van de smartlunch.

smart dealer ROGAM is officieel Mercedes-Benz dealer met zes vestigingen in en nabij Rotterdam. De nieuwste smarts zijn te vinden in de ROGAM-vestigingen Rotterdam Autostrada en Charlois en Gouda Gouwe Park (Moordrecht). Naast verkoop en onderhoud verzorgt ROGAM ook vervangend vervoer, verhuur van personenwagens, inclusief smarts, bedrijfswagens en trucks, en erkend schadeherstel, leasing en verzekering. Zo faciliteert het bedrijf de totale mobiliteit voor zijn klanten.