Overig

Rotary Ridderkerk De Waal organiseert golftoernooi voor Goed doel ‘Stichting Villa Joep’

497

Op 14 september 2012 zal Rotaryclub Ridderkerk-De Waal voor de 5e keer een prachtig Golftoernooi organiseren op Golfbaan ‘Oude Maas’ in Rhoon.

Een toernooi dat inmiddels door velen als het meest bijzondere en gezelligste golfevenement van het jaar wordt genoemd. Voorgaande jaren stond het toernooi steeds garant voor een zonnige septemberdag, een strakke organisatie, een informele sfeer en een goede opkomst met meer dan 100 golfers. Vorig jaar was de opbrengst van dit unieke golftoernooi maar liefst € 12.000,-. Dit bedrag werd volledig gedoneerd aan de Stichting Villa Joep.

Deelnemen

Zowel gevorderde als beginnende golfspelers kunnen deelnemen .

De opbrengst zal ook dit jaar ten goede komen aan de ‘Stichting Villa Joep’, voor onderzoek naar de bestrijding van Neuroblastoom Carcinoom bij kinderen.

Programma

11.00 uur welkom en inschrijving

11.40 uur uitreiken lunchpakketten

12.00 uur start toernooi Shotgun 18 holes

17.00 uur borrel

19.00 uur diner en prijsuitreiking

Inschrijvingen

– 1 greenfee : € 165,00

– Flight max.  4 personen : € 600,00

Sponsoring

Het is ook mogelijk het initiatief te sponsoren op hoofdsponsorschap of deelaspecten zoals baanbordjes, vlaggen of anderszins. De initiatiefnemers van Rotary Ridderkerk De Waal gaan graag in gesprek met u over de mogelijkheden. U kunt hiervoor per e-mail contact opnemen met Astrid van Eemsbergen. Het e-mailadres is: astridvaneemsbergen@kpnmail.nl

Prijzen

Er wordt een eerste, tweede en derde prijs uitgereikt aan zowel de mannelijke als vrouwelijke winnaars. Ook dit jaar zijn er bijzondere prijzen.

Tevens zijn er diverse activiteiten zoals versnaperingen in de baan, muzikaal optreden, loterij, veiling et cetera.

Voor algemene vragen, interesse in sponsoring of het inschrijven voor een Flight / Greenfee, kunt u zich tevens richten tot Rogier Mazurel, bereikbaar via het e-mailadres: mazurel@romaro.nl