Overig

Sfeervolle bijeenkomst Vrienden van Rijnmond BUSINESS bij Lommerrijk

453

Monique Delfgaauw, directeur van Lommerrijk, ontving op dinsdag 9 september allerhartelijkst de Vrienden van Rijnmond BUSINESS, die naar de Straatweg in Rotterdam waren gekomen voor het bijwonen van de BOB borrel.

‘Het is een mooie dag vandaag, eerst de Ladies Car Day, vervolgens een door DRV verzorgde masterclass over alle soorten van belastingen waarmee je als ondernemer te maken kan krijgen bij onroerend goed, en dan nu de BOB borrel. Alle drie de activiteiten werden hier vandaag georganiseerd door Rijnmond BUSINESS. Ik ben blij en vereerd u hier te mogen ontvangen en wij zullen er alles aan doen het u naar de zin te maken. Dat is waar we met het team van Lommerrijk voor staan’, zo begon de enthousiaste directeur van het fraai aan de plas gelegen Lommerrijk. ’Het enthousiasme van onze medewerkers heeft er ook voor gezorgd dat we onlangs de Internal Branding Jaarprijs hebben gewonnen’. Hier zijn we met z’n allen bijzonder trots op, zeker gezien het feit met wie we in de finale stonden. Super dat wij uiteindelijk als winnaar uit de bus zijn gekomen. Wij zullen er alles aan doen om het u en al onze huidige en toekomstige relaties en gasten, het naar de zin te maken. Ik wens u een fijne en succesvolle bijeenkomst’, zo besloot Monique Delfgaauw haar welkomstwoord.

Dat ze niets teveel had gezegd konden wij opmaken uit de positieve reacties van de bezoekers van deze achtste BOB borrel van 2014.

Ondernemers spraken met elkaar over de economische en politieke ontwikkelingen, maar ook over het onderling zaken doen. Een van de relaties merkte op dat De Vrienden van Rijnmond BUSINESS een laagdrempelige en interessante netwerkclub is, waarbij je snel met andere ondernemers in contact en tot zaken kan komen. Verder genoten ze van bijzondere hapjes en een heerlijk buffet. Rond 20.20 uur werd de BOB borrel afgesloten en keerden de bezoekers tevreden huiswaarts.