Overig

Smit Mode Business Event smaakt naar meer

501

Het voorjaar komt er weer aan en Smit Mode is er helemaal klaar voor. Dat werd nog eens goed duidelijk tijdens het Smit Mode Business Event op woensdagavond 18 maart.

Hier maakten relaties van Drechtsteden BUSINESS kennis met de nieuwe voorjaarscollectie en in het bijzonder met Cavallaro Napoli. De presentatie van het bekende Italiaanse modemerk smaakte naar meer.

De avond kreeg een extra een Italiaans tintje door de heerlijke hapjes geserveerd door Italiaans restaurant Il Mercato uit Papendrecht. Net als bij het modehuis Cavallaro draait het bij dit restaurant om de puurheid en verfijning van de producten.

Trots

Nadat de gasten gearriveerd waren, werden we verwelkomd door Bas den Otter van Drechtsteden BUSINESS en Dennis Swaneveld van Smit Mode. Laatstgenoemde zei trots te zijn op het familiebedrijf dat inmiddels bestaat uit achttien filialen en trots te zijn op de nieuwe collectie. Kleding waar je blij van wordt en  die een glimlach om je mond tovert. Daarnaast stak hij niet onder stoelen of banken blij te zijn met de komst van de genodigden en de aanwezigheid van Luca Ardamo Cavallaro Napoli.

Smaakvolle collectie

De uit Italië afkomstige vertegenwoordiger van het modemerk vertelt op gepassioneerde wijze over de geschiedenis, de werkwijze en de stijl van Cavallaro. En ook waar Cavallaro zijn succes aan te danken heeft; de mooie stoffen in combinatie met de stijlvolle ontwerpen. Dit werd nog eens onderstreept door de aanwezige modellen die de smaakvolle collectie bestaande uit shirts, jasjes en chino’s toonden tijdens de presentatie.

Glimlach

Dat de aanwezigen hier niet ongevoelig  voor waren bleek wel uit het feit dat er vervolgens volop geshopt en gepast werd in de schitterende dames- en herenzaak van Smit Mode. En dat onder het genot van een hapje en een drankje van Il Mercato, waarbij er ook gelegenheid was om informeel te netwerken. Aan het einde van de avond togen de bezoekers vol genoegen huiswaarts. Met het juiste gevoel wat de medewerkers van Smit Mode betreft.  Want zoals Dennis Swaneveld tijdens zijn presentatie al aanhaalde; het beste wat je kunt dragen is je glimlach.

Na een succesvolle avond zal er in september een tweede Smit Mode Business event worden georganiseerd.