Overig

Smit Mode | Jaguar EVENT

846

Wie op dinsdagochtend 1 september in het winkelcentrum van Papendrecht aanwezig was, kon er niet omheen. Vijf fonkelnieuwe Jaguars stonden klaar voor de deur bij Smit Mode om die dag uitgebreid getest te worden. Tien ondernemers uit de regio, uitgenodigd door Drechtsteden BUSINESS, waren de gelukkigen.

Sponsoren van de dag waren Smit Mode en Jaguardealer RAC uit Rotterdam. Willem Smit en Dennis Swaneveld van Smit Mode ontvingen de gasten met een kop koffie en wat lekkers in de schitterende winkel aan de Veerpromenade 177 in Papendrecht. Zij vertelden kort wat Smit Mode kan betekenen voor de modebewuste man of vrouw. Daarmee was het officiële gedeelte van de dag afgesloten en kon uitgever Hendrik Jan van der Rhee van Drechtsteden BUSINESS de ondernemers vertellen in welke auto zij de eerste rit van de dag zouden gaan beleven. Buiten stonden een Jaguar XE 2.0 Pure 163, een Jaguar XE 2.0 R-Sport 240, een Jaguar XJ 3.0d Privilege Plus 275 XJ 3.0s/c 340 coupe, en de supersnelle Jaguars F-type 3.0s/ c 340 coupe en c 380 AWD convertible. Nadat de autos uitgebreid bewonderd waren en de instructies van salesmanager Jeroen Triel van RAC in ontvangst waren genomen was het eindelijk zover; de heren konden op pad.

Jaguar eerder bereikbaar dan gedacht
De eerste rit voerde naar de Nederlandse importeur van Jaguar in Beesd. Hier werd het allernieuwste model van Jaguar bewonderd; de Jaguar New XF. Een dynamische en luxueuze zakenauto die zich door het assertieve design onderscheidt van de massa. De nieuwe XF is leverbaar vanaf € 46.950,- of € 790/maand en 20% bijtelling. “Een Jaguar is eerder bereikbaar dan ik dacht,” aldus één van de aanwezigen. De volgende reis voerde het gezelschap naar Landgoed Bergvliet in Oosterhout. In de landelijke en rustgevende omgeving van de golfbaan krijg je de mogelijkheid om op informele wijze sport en ontspanning te combineren. De deelnemers werden ontvangen in het Koetshuis waar zij een voortreffelijke driegangen lunch voorgeschoteld kregen. Na afloop van de lunch volgde een presentatie van Marco van Dijnsen over de mogelijkheden. Want Landgoed Bergvliet is meer dan een golfbaan. Denk aan een lunch of borrel of een vergadering al dan niet in combinatie met een golfdag of clinic. En er is meer… vanaf volgend jaar verrijzen er ongeveer 200 recreatiebungalows en een welnesscenter in de directe omgeving van Bergvliet.

Verrassing
Na het aangename verblijf bij Landgoed Bergvliet mochten de deelnemers weer instappen om hun weg te vervolgen naar The Makers in Breda, een belangrijke leverancier van Smit Mode. En uiteraard ieder weer in een ander type Jaguar. Onderweg werd niet nagelaten het gas eens flink in te trappen. Aangekomen bij The Makers werd de groep hartelijk ontvangen door familie Van Gils; bekend van de maatpakken. In het prachtige voormalige schoolpand konden de bezoekers zich vergapen aan de mooiste maatpakken, veelzijdige stoffen en originele accessoires. En hier volgde misschien wel de grootste verrassing van de dag; de ondernemers mochten namens Smit Mode allemaal hun eigen maatcolbert samenstellen. Van de heren werden stuk voor stuk de maat genomen en zij gingen daarna aan de slag met het uitzoeken van de stof en de bijpassende binnenvoering en accessoires. Een cadeau van Smit Mode dat zeer op prijs werd gesteld door de genodigden.

Hoogtepunten
Na heel wat hoogtepunten zat de dag er bijna op. In de namiddag vertrok de groep naar de plek waar zij gestart was; de vestiging van Smit Mode in Papendrecht. Hier werd het Smit Mode | Jaguar EVENT afgesloten met heerlijke wijnen en hapjes met verrassende en unieke smaken, verzorgd door Italiaans Restaurant Il Mercato uit Papendrecht. En het valt te raden waar de meeste gesprekken over gingen; over topsnelheden, over rij- comfort, over de jaloerse blikken van andere weggebruikers, over maatcolberts en lekker eten. En tussendoor werd het uiteraard niet nagelaten om zaken met elkaar te doen. Zowel de deelnemers, sponsoren en organisatie kijken terug op een geweldige dag.

RAC
RAC/Jaguar Rotterdam staat tot op de dag van vandaag garant voor hoge, duurzame kwaliteit en een redelijke prijs. De kwaliteit ligt verankerd in de betrokkenheid van de deskundige en ervaren vakmensen die zich met het topmerk Jaguar bezighouden. Toewijding en vakmanschap waarborgen ruim 75 jaar een optimale dienstverlening, afgestemd op de wensen van de vele klanten, want het enthousiasme, de werkwijze en de filosofie maken van RAC klanten, trouwe klanten.

Smit Mode
Smit Mode is een familiebedrijf onder leiding van acht neven en nichten; dit is inmiddels de vijfde generatie modetalenten. Achttien filialen verdeeld over negen heren- en negen dameszaken verspreid in de Drechtsteden en omgeving. Stuk voor stuk mode- zaken waar ruim 150 modeadviseurs en stylistes je graag inspireren en adviseren.

Landgoed Bergvliet
In een landelijke, rustgevende omgeving krijg je de mogelijkheid om op informele wijze sport en ontspanning met elkaar te combineren. Je kunt bijvoorbeeld samen met je zakenrelaties een balletje slaan maar ook deelnemen aan een golfdag of golfclinic. En desgewenst afsluiten met een voortreffelijke lunch, uitgebreid diner of aangeklede borrel, want ook dat behoort allemaal tot de mogelijkheden bij Landgoed Bergvliet.

Il Mercato
De Italiaanse keuken staat bekend om het weglaten, haar eenvoud in gerechten en toch mensen verrassen met unieke smaken. De kunst bij Italiaans eten is de eerlijkheid en puurheid van producten optimaal terug te laten komen in gerechten, het concentreren op smaken en het verfijnen van gerechted door het gebruik van specerijen en kruiden.
De essentie van de Italiaanse keuken sluit naadloos aan bij Il Mercato te Papendrecht, en dat proef je!