Overig

SSROTTERDAM perfecte locatie voor BOB borrel

597
SSROTTERDAM perfecte locatie voor BOB borrel

Ruim 120 ondernemers bezochten de door Rijnmond Business georganiseerde BOB borrel dinsdag 6 november op het SSROTTERDAM. De Ambassador’s Lounge bleek een perfecte locatie voor deze netwerkbijeenkomst. Na een glaasje Prosecco als welkomstdrankje konden de ondernemers genieten van een heerlijk ‘winters’ walking diner. Dat bleek gezien de koude buitentemperatuur, waar binnen overigens weinig van te merken was, een goede keuze.

Na het welkomstwoord door Rijnmond Business uitgever en organisator van de BOB borrels was de microfoon voor Artie ten Hooren van SSROTTERDAM. Hij vertelde onder meer over de turbulente periode waarin het schip de afgelopen maanden verkeerde. Maar tevens dat het schip in elk geval voor Rotterdam behouden blijft. Na zijn inleiding vond er een verloting plaats, waarbij er een aantal bijzonder leuke prijzen, waaronder een door Den Otter Kantoorpartners beschikbaar gestelde bureaustoel, een dames of herenhorloge naar keuze, aangeboden door Jewel Trend en een drie gangen verrassingsmenu, aangeboden door Brasserie Down Town uit Ridderkerk te winnen viel. In het kader leest u meer over alle prijzen en de winnaars.

Vervolgens werd er door de aanwezige ondernemers volop gesproken over de ontwikkelingen in de politiek, de economie, sport en zelfs over werk. Het kan ook allemaal bij BOB borrels.

Veel ondernemers maakten ook van de geboden gelegenheid gebruik om deel te nemen aan de door SSROTTERDAM verzorgde rondleiding over het schip.

Hoewel de BOB borrel officieel om 20.00 uur eindigde verlieten de laatste gasten pas na 22.00 uur het schip. In de Ocean Bar werd door velen nagepraat en een afzakkertje genomen.

Rijnmond Business bedankt het SSROTTERDAM voor de gastvrije ontvangst en de uitstekend verzorgde BOB borrel en rondleiding, alsmede alle andere bedrijven en sponsors die deze BOB  borrel weer tot een succes hebben gemaakt.

Rijnmond Business sluit dit jaar met de BOB borrels af bij Hilton Hotel Rotterdam. Op 4 december zijn we te gast in de Rotterdam zaal, gelegen aan de Coolsingel/Hofpleinzijde, van het gerenommeerde hotel.