Overig

Stout & Partners: Al meer dan dertig jaar uw betrouwbare en proactieve partner

742

Betrokken met jarenlange ervaring. Al meer dan dertig jaar staat administratie- en belastingadviesbureau Stout & Partners uit Alblasserdam bekend als een betrouwbare, proactieve partner. Het vaste team van medewerkers staat voor u klaar om u te ondersteunen bij uw financiële, salaris- en fiscale administratie.

We worden hartelijk ontvangen door de eigenaren Teo Vlot en Hug Plaisier. De heren geven aan dat Stout & Partners een bedrijf is dat zich met meer bezighoudt dan alleen maar cijfertjes. Plaisier: “Wij willen net dat stapje verder gaan. Wij willen onze klanten ontzorgen, op een dusdanige manier meedenken dat de financiële aspecten van een bedrijf zo eenvoudig en lucratief mogelijk gemaakt kunnen worden.” Vlot vult aan: “Onze vaste cliënten bijvoorbeeld worden zo volledig mogelijk bediend door één van onze medewerkers. Elke vaste klant heeft een vast aanspreekpunt binnen ons kantoor met een goede kennis van het bedrijf.”

Deze efficiënte werkwijze van het gerenommeerde administratie- en belasting adviesbureau zorgt niet alleen voor korte lijnen, maar ook voor een gunstige prijsstelling. “We leveren kwaliteit tegen een scherpe prijs,” aldus Vlot. Hij vervolgt: “Het MKB heeft vaak helemaal geen duur accountantskantoor nodig. Helaas is die bewustwording er nog niet altijd.” Uit het gemêleerde cliëntenbestand blijkt dat velen al wel de weg naar Stout & Partners hebben gevonden. Plaisier: “De cliënten van ons kantoor zijn werkzaam in veel verschillende branches. En of het nu gaat om verwerken en controleren van de financiële administraties, het adviseren en begeleiden van startende ondernemers in de BV of juist uit de BV, bedrijfsovernames, het voeren van salarisadministraties of het samenstellen van jaarrekeningen, wij kunnen het verzorgen.”

In 1982 werd Stout & Partners opgericht door de heer Stout. Het eenmansbedrijfje maakte een vliegende start en is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig, gecertificeerd administratie- en belastingadvies bureau met vijftien medewerkers. Twee jaar geleden is de heer Stout gaan genieten van zijn pensioen, maar zijn ideeën staan nog altijd hoog in het vaandel. Plaisier zegt hierover: “Voor de heer Stout waren betrokkenheid en persoonlijke aandacht belangrijke pijlers. En nog steeds willen wij als adviseur naast de ondernemer staan. Of dat nu gaat om detaillisten, starters, zzp-ers of ondernemers van een grotere onderneming.”

Vlot en Plaisier zijn al vanaf 2003 partners, door hun jarenlange ervaring en verschillende achtergronden, kunnen zij nog gemakkelijker adviseren op pijnpunten. Vlot besluit met een voorbeeld: “Steeds meer ondernemers gaven aan vooraf inzicht te willen hebben betreffende de kosten. Omdat al onze werkzaamheden worden uitgevoerd middels geautomatiseerde processen en omdat we naar keuze ook werken met vaste prijzen, kunnen wij voor verschillende diensten aangeven wat de kosten zijn. Klanten ervaren het als zeer plezierig dat ze niet achteraf voor onverwachte verassingen komen te staan.”