Overig

The party group opent festival terras in hartje Rotterdam

1191

Horecazaken van The Party Group slaan handen ineen voor zomerse festivalbeleving op de Kruiskade.

Na maandenlang voorbereiden en plannen smeden is er eindelijk licht aan het einde van de tunnel: we mogen het terras op. The Party Group viert de vrijheid en opent het meest feestelijke terras van Rotterdam: Terras 2.0.2.1. George Cocktails & Food, Villa Thalia en Roasted By Beurs slaan de handen ineen en maken zich klaar om deze zomer voor een festivalbeleving op de Kruiskade te zorgen.

Festivalbeleving op Terras 2.0.2.1
Op Terras 2.0.2.1 komen de mooiste elementen van de horeca samen. De dj’s en het entertainment van Villa Thalia, de signature cocktails en bites van George en natuurlijk de Rotterdamse rauwheid van het nieuwe concept Roasted By Beurs. Heb je lef? Stap dan de drempel over van Roasted by. Betreden op eigen risico; in het brutaalste restaurant van Nederland word je schandalig geroast.

Proef het festivalseizoen
Wat je kunt verwachten? Een feestje à la 2021. Trek je leukste zomeroutfit aan en zoek een plekje in de zon. Geniet van de lekkerste soul, R&B en latin tunes en swing op je stoel tijdens livesets van bekende dj’s. Laat de bartenders van George je lievelingscocktail shaken (rondvliegende flessen gegarandeerd!) Zo staat de beste Pornstar Martini van Rotterdam op de cocktailkaart of kun je het festivalseizoen proeven met de smaaksensatie Skinny Colada. Dit is een heerlijke twist op de beroemde pina colada, maar dan zonder de enorme bom aan calorieën. Natuurlijk is aan eten ook gedacht. Bestel iets lekkers van de barbecue. Ga voor de Roffa Cheese Steak, de sappige, gigantische Burger 2.1, Loaded Fries of de Pleur Alles Maar Bij Elkaar borrelplank. Natuurlijk hangen de (hele en halve) kippen van George ook aan het spit.

The Party Group viert de vrijheid
“It’s a vibe!”, aldus Olivier van Hoey Smith, eigenaar van The Party Group. “Viben is het nieuwe uitgaan. Wij zijn ervan overtuigd dat we ook zittend een feestje kunnen bouwen.” Omdat iedereen de horeca heeft moeten missen, wil The Party Group de vrijheid vieren samen met de gasten. Daarom trakteert The Party Group tijdens de openingsdag op een drankje, hapje en spectaculair entertainment bestaande uit special guests, spoken word artists en dansamusement.

Creatief ondernemen
The Party Group bestaat uit George Cocktails & Food, Villa Thalia, Roasted By Beurs en De Vrienden Live. Ondanks de onstuimige coronaperiode heeft The Party Group creatieve manieren gevonden om de business draaiende te houden. Met verrassende concepten beweegt de groep mee met nieuwe mogelijkheden. Zo creëerde Villa Thalia een eigen productiestudio, ging George Cocktails & Food ‘on tour’ met een cocktailtuktuk en transformeerde De Beurs tot Roasted By Beurs, het brutaalste restaurant van Nederland.