Overig

Track Impressions Automotive incentives

444

Track Impressions, automotive incentives op maat, het bedrijf van Ferry Dierckxsens, gevestigd in Dordrecht, houdt zich uitsluitend bezig met volledig verzorgde, exclusieve incentives op wielen voor het bedrijfsleven.

Maatwerk en kwaliteit voor exclusieve groepen, daar draait het om bij Track Impressions bij het organiseren van een dergelijke incentive.

Een unieke beleving voor de opdrachtgever en zijn of haar gasten, waar bij alle organisatie tot in detail is geregeld. Rijden met exclusieve auto’s op de openbare weg of tijdens besloten evenementen op geselecteerde circuits. Een unieke beleving die wij met veel plezier organiseren voor bedrijven en hun relaties.

Business with pleasure, want niets verbindt sneller als het samen delen van een unieke ervaring. Track Impressions heeft vele mogelijkheden om een bijzonder bedrijfsevenement op wielen voor en met u samen te stellen. In de winter in Scandinavië, van voorjaar tot herfst besloten trackdays op Spa-Francorchamps, de Nürburgring, of in de Algarve. Track Impressions is officieel agent voor RSRSpa en RSR-Nürburg en biedt daarmee bijzondere mogelijkheden aan op twee legendarische circuits. Met name Spa-Francorchamps biedt uitstekende mogelijkheden om combinaties te maken met product- en perspresentaties, mede vanwege de contacten die Track Impressions heeft met verrassende locaties en uitstekende hotels en restaurants in de regio.

Hospitality voor u als ondernemer met uw bijzondere gasten tijdens bijvoorbeeld het legendarische Festival of Speed op Goodwood, of tijdens de Goodwood Revival Meeting is een andere zeer exclusieve beleving. Ook hier kan Track Impressions de organisatie voor u ter hand nemen, uiteraard inclusief reis en verblijf. In Groot-Brittanië kunnen wij overigens meer exclusieve incentives organiseren die wij conform uw wensen volledig verzorgen.

Voor 2016 zijn wij inmiddels bezig opnieuw een aantal bijzondere mogelijkheden samen te stellen. In de planning staan onder meer een tweedaagse tourrit met een historisch tintje, een weekend vol klassieke auto’s in Engeland, en hands-on actie op één van de grootste museumspoorlijnen in Groot-Brittanië.

Voor alles geldt, dat wij aan persoonlijke contacten een belangrijke waarde hechten. Wij gaan daarom graag met u als opdrachtgever in gesprek om uw wensen en ideeën te horen en daarna een passend voorstel aan te bieden. Iedere incentive is een unieke ervaring en wij benaderen dat graag op die manier.