Overig

VIP-gasten concert Ger Vos bezorgen ouderen een gedenkwaardige avond

475

Ger Vos Feeling Good Tour 2014

Een wervelende show vol memorabele klassiekers. Voor de derde keer op rij wist societyzanger Ger Vos het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam tot de nok toe te vullen. Met dit keer het grote verschil dat er 400 ouderen kosteloos meegenoten van het concert.

Al jaren maakt societyzanger Ger Vos van alle feesten, concerten en partijen een onvergetelijke belevenis. Tijd, vond Ger Vos, om ook mensen mee laten genieten die om diverse redenen niet zo gemakkelijk in staat zijn om ’een avondje uit te gaan’. Op maandag 1 december liet Ger Vos met zijn 16-koppig orkest het Nieuwe Luxor Theater op zijn grondvesten trillen. Achtergrondzangeressen, danseressen, vuurkanonnen en kleurrijke serpentine maakten de show compleet.

Gedenkwaardige avond
De Feeling Good Tour was voor Ger Vos een uitgelezen kans om ook eens wat voor de generatie te doen die meegeholpen heeft aan de wederopbouw van Nederland. Ger Vos: “Zonder de inzet van deze mensen waren we nu niet waar we nu staan. Wij profiteren nu met onze huidige ondernemingen en commerciële activiteiten van de basis die de ouderen voor ons hebben gelegd.” Daarom werden dit jaar balkon 1 en 2 van het Luxor exclusief gereserveerd voor 400 ouderen en hun begeleiders van zorgorganisatie Careyn. Met de hulp van de VIP-gasten werd hen een gedenkwaardige avond bezorgd. Vandaar de nieuwe naam van het concert: ‘Ger Vos live in Rotterdam continued… Feeling Good Tour 2014’.

Goed gevoel
Het repertoire van de zanger, die ook een graag geziene gast is op society feesten in het buitenland, was gevuld met Engels- en Nederlandstalige meezingers. Vooral tijdens de medleys van Rob de Nijs, Elvis Presley en een compilatie van oudhollandse liederen was het voor de 1500 bezoekers onmogelijk om stil te blijven zitten. Het bewerkte nummer Het Dorp van Wim Sonneveld als ode aan het moderne Rotterdam kon ook op veel goedkeuring rekenen. Niet zo vreemd dat Ger Vos na afloop volledig in zijn element was. Terwijl de VIP-gasten zich te goed deden aan de culinaire hapjes en zich vermaakten met een goed gesprek, bouwde hij nog een klein feestje met de bezoekers die via Careyn vanuit Rotterdam en omstreken naar het concert waren gekomen. Om vervolgens met zijn allen met een goed gevoel naar huis te gaan.