Overig

VolkerWessels Telecom | Van Dulmen

1441

“Installeren is zilver, adviseren is goud”
Van Dulmen is al enige tijd business partner van KPN. Vanwege behaalde successen en commerciële groei in 2011, mag Van Dulmen zichzelf nu goud business partner van KPN noemen.

Toegevoegde waarde voor KPN
Een goud business partner van KPN is een belangrijke schakel tussen KPN en de zakelijke markt. Van Dulmen heeft in 2011 laten zien dat zij een goede vertegenwoordiging van KPN is en heeft daarmee de goud status verworven. Edward Knook, Commercieel Adjunct Directeur bij Van Dulmen: “Als goud business partner van KPN vertalen wij de wensen van onze klanten in pasklare oplossingen. Of het nu gaat om vaste of mobiele oplossingen, spraak of data. De zakelijke markt kan bij ons terecht voor het hele zakelijke assortiment producten en diensten van KPN.”

Genomineerd voor KPN Channel Awards 2012
Naast haar rol als totaalleverancier, kruipt Van Dulmen ook in de adviserende rol. “Op deze manier proberen wij de zakelijke markt te ontzorgen met een persoonlijke en klantvriendelijke benadering,” aldus Edward Knook. “Het totale pakket aanbieden is zilver, maar het adviseren daarbij is goud waard!”

Met haar adviserende rol was Van Dulmen genomineerd voor de KPN Channel Awards 2012. Helaas heeft Van Dulmen de award niet in ontvangst mogen nemen, maar de allereerste nominatie was een bijzondere prestatie! Daarmee behoort Van Dulmen nu tot één van de vijf business partners met de meest innovatieve marketingcampagne!