Overig

Volledig op de hoogte van de laatste innovaties: Axoft Network Services BV uit Ridderkerk doorloopt KPN Business Partner Academy

693

Bedrijven maken steeds intensiever gebruik van telefonie, internet en IT. Denk aan integratie van spraak en data, werken in de cloud en de komst van het 4G-netwerk. Om de klant optimaal te blijven adviseren, volgden de medewerkers van Axoft Network Services BV uit Ridderkerk dit jaar een opleiding aan de Business Partner Academy van KPN.

De KPN Business Partner Academy verzorgt gespecialiseerde opleidingen gericht op de nieuwste telecomoplossingen van KPN. Bijvoorbeeld de mogelijkheden van beveiligde centrale dataopslag, mobiel werken op tablets en smartphones, en KPN ÉÉN als totaaloplossing voor communicatie. De opleidingen bestaan uit een combinatie van online leren en praktijktraining. Na afloop volgt een examen dat wordt afgenomen door een extern bureau.

Dankzij de behaalde diploma’s voldoet Axoft Network Services BV aan de gestelde certificeringsvoorwaarden voor zijn huidige status als Platina business partner van KPN. Dit betekent dat onze medewerkers volledig op de hoogte zijn van de laatste innovatieve oplossingen van KPN. Onze medewerkers zijn hierdoor in staat om klantbehoeftes door te vertalen naar de beste oplossing voor de klant, waarbij de kwaliteit van KPN gecombineerd wordt met onze expertise.

Realistische rollenspellen
Janneke Sinke, trainer van de KPN Business Partner Academy vertelt: “Na de uitgebreide online training en vaardigheidstraining komen de deelnemers nog een dag naar de opleidingslocatie om alle kennis naar de praktijk vertalen. In realistische rollenspellen en casussen werken we met de producten en diensten van KPN. Dit vormt een perfecte voorbereiding op de praktijk, waar in feite hetzelfde gebeurt.”

Vast, mobiel, data en ICT
De KPN Business Partner Academy speelt een belangrijke rol in de convergerende werelden van vast, mobiel, data en ICT-diensten, aldus René Schenk, directeur bij KPN: “Van oudsher werden die onderdelen los gezien, maar in de beleving van de klant gaan die zaken steeds meer in elkaar over. Onze klant wil een totaalaanbod. KPN past de dienstverlening aan en dit komt ook terug in de academy. Het gaat erom dat je een productcombinatie samenstelt die precies aansluit bij de wensen van onze klant.”

Om het jaar een update
Ook de komende jaren zal Axoft Network Services BV opleidingen blijven volgen aan de KPN Business Partner Academy. Elk diploma is persoonsgebonden en twee jaar geldig. Na die twee jaar is iedere deelnemer dus weer aan een update toe. Zo blijft Axoft Network Services BV voorop lopen in de huidige, snel veranderende markt.

Meer weten? Ga naar axoft.nl