Overig

Voor de 4e keer op rij ‘Best Managed Company’

894

ROGAM nu ‘Gold Member’

ROGAM, Mercedes-Benz personen- & bedrijfswagendealer voor Groot-Rotterdam, Gouda en omstreken, behoort voor de vierde keer op rij tot één van de best geleide bedrijven van het Nederlands midden- en kleinbedrijf en mag zich nu ‘Gold Member’ noemen. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies-programma dat Deloitte en ING samen met VNO-NCW en TIAS School for Business en Society organiseert. De uitslag werd donderdag 4 december door Deloitte bekendgemaakt.

ROGAM blinkt uit in een duidelijke visie op de ontwikkelingen in de automobielbranche. De gehele groep Best Managed Companies 2014 scoort goed op het thema ‘Innoveren ondernemen’.

Deloitte organiseert het Best Managed Companies-porogramma voor het achtste achtereenvolgende jaar en voor de tweede keer samen met ING. ROGAM deed dit jaar voor de 4e keer mee en werd door de kritische jury wederom geselecteerd tot de groep best geleide bedrijven. Hiervoor beoordeelden Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van

ROGAM. De landelijke jury koos uiteindelijk 75 ondernemingen die een jaar lang de titel ‘Best Managed Company’ mogen voeren. Het zijn bedrijven die zich op een innovatieve wijze aanpassen aan de snel veranderende wereld. Directie en medewerkers van ROGAM zijn vanzelfsprekend erg trots op het opnieuw verworven predicaat.

ROGAM heeft zijn positie ondanks de lastige marktomstandigheden verder kunnen versterken. Algemeen directeur Hans van Ruiten: “In de economisch moeilijke jaren die achter ons liggen, heeft het bedrijf zich weten te transformeren naar de marktsituatie en de dynamiek van 2015.” ROGAM volgt daarin de uitdaging en de ambitie van het merk Mercedes-Benz en importeur Mercedes-Benz Nederland om in 2020 het beste en grootste merk te zijn. Met 60 jaar vertrouwd vakmanschap en een financieel gezonde basis blijft

ROGAM een vitale organisatie die zich richt op een solide toekomst in een sterk veranderende automobielomgeving.

ROGAM is al sinds 1955 officieel Mercedes-Benz bedrijfswagendealer en sinds 2001 ook personenwagendealer van de merken smart, FUSO bedrijfswagens en Kassbohrer trailers. ROGAM heeft vestigingen in Bergschenhoek (hoofdvestiging), drie in Rotterdam (Autostrada, Spaanse Polder en Charlois), in Gouda (Moordrecht), in Hellevoetsluis en in Dordrecht. Deze zeven vestigingen zijn veelal gelegen aan de belangrijkste uitvalswegen van Rotterdam.