Overig

Wat frisser? Meer inspiratie!

519

Uit vele onderzoeken is al naar voren gekomen dat een opgeruimd en fris kantoor en een prettige werkplek met een stoel zorgen voor meer inspiratie en concentratie. De aandacht wordt niet afgeleid en het feit dat medewerkers zich lekker voelen, stralen ze uit naar uw klanten.

Door het toepassen van wat meer kleur, wat groen op kantoor of door te zorgen voor een fris verfje kunnen al flinke stappen worden genomen. Wanneer daarnaast ook nog eens kritisch wordt gekeken naar de juiste werkplek, een goede stoel of de mogelijkheid om actiever te overleggen of presenteren, gebeurt er ook iets met de medewerkers.

De eerder genoemde onderzoeken voorspellen dat ook de motivatie van medewerkers toeneemt.

In de praktijk zien we dat deze stappen helemaal niet direct gepaard hoeven te gaan met enorme investeringen. Wilt u eens een idee krijgen wat de mogelijkheden zijn met uw

kantoor of werkplek? Kijk dan op www.hetkantoorvan.nu  Daar kunt u allerlei ideeën opdoen. Natuurlijk komen we ook graag even op visite om te horen wat u zou willen veranderen en te kijken wat er mogelijk is. En uiteraard houden we daarbij rekening met uw budget.

Jan Mudde
Teamleider/partner De Giessen Kantoorefficiency