Overig

Wat is #innovatiefZuidHolland voor jou?

970

Provincie Zuid-Holland

Provincie Zuid-Holland gaat op zoek naar goede voorbeelden van #innovatiefZuidHolland. Innovatie is overal. Groots en meeslepend, of juist klein en nog slechts een idee. Om die ideeën verder te brengen is samenwerken een must. Kennis delen, elkaar inspireren. Daarom brengt de provincie ze in beeld.

In Zuid-Holland werken ontzettend veel knappe koppen aan de toekomst. Aan de energywall op de N470 bijvoorbeeld, die fungeert als geluidsmuur én tegelijkertijd energie opwekt. Of aan stoeptegels die gemakkelijk zware regenval kunnen afvoeren, waardoor de straten niet meer blank staan. Het zijn innovaties die ontstaan doordat ondernemers, onderzoekers en beleidsmakers samenwerken. Door kennis te delen en perspectieven uit te wisselen, bijvoorbeeld in fieldlabs. Daar mogen we trots op zijn. Daarom roept de provincie op om innovaties te delen. Om elkaar te inspireren. En wie weet levert dat weer nieuwe samenwerkingen of innovaties op.

Wat vind jij hét voorbeeld van Innovatief Zuid-Holland? Maak er een foto van, deel het op social media met #innovatiefZuidHolland. Zo laten we samen zien welke geweldige oplossingen hier worden bedacht. En iedere maand lichten we er één uit. Wie weet staat jouw idee straks in de spotlights!