Overig

Weekend van de Wetenschap zaterdag 6 oktober

518

Backstage in de Duurzaamheidsfabriek

Doordeweeks is de Duurzaamheidsfabriek een drukke bedoening vol met studenten en bedrijven die samen werken aan innovaties. Tijdens het Weekend van de Wetenschap openen ze hun deuren voor bezoekers van alle leeftijden.

Techniek is leuk! Vooral ook omdat er steeds iets nieuws te beleven valt. In de Duurzaamheidsfabriek is dat goed te zien én zelf te ervaren. Er zijn allerlei hypermoderne technische installaties, zoals 3D-printers, industriële robots, lasersnijders en lassimulatoren met Augmented Reality. Geen idee wat je je daarbij moet voorstellen? Kom dan zeker even kijken! Weet je het wel? Kom dan vooral ook even zelf proberen!

Tijdens het Weekend van de Wetenschap zetten ze de deur open voor nieuwsgierige geesten, slimme knutselaars en iedereen die ná het weekend iets leuks te vertellen wil hebben op school of op het werk. Er zijn doorlopende workshops 3D-printen, werken met de industriële lasrobot, Augmented Reality lassimulatie en robotica.
De Duurzaamheidsfabriek is geopend op zaterdag 6 oktober van 11:00 tot 16:00 uur. Inschrijven vooraf is niet nodig, je bent de hele dag door welkom.

Informatie
Neem voor meer informatie over het Weekend van de Wetenschap een kijkje op www.hetweekendvandewetenschap.nl en voor meer informatie over de Duurzaamheidsfabriek op www.duurzaamheidsfabriek.nl.