Overig

Winter Wonderland midden in de zomer!

602

Eind augustus was het bij evenementenorganisator Advance Events al hartje winter! Tijdens de Kerst & Winter Live Experience werden de gasten meegenomen naar Winter Wonderland. Speciaal georganiseerd om klanten en relaties inspiratie op te laten doen voor de invulling van het kerst- of eindejaarsfeest.

Besneeuwde kerstbomen, knetterend haardvuur, Artic tipi-tenten en lichtjes – heel veel lichtjes. Buiten, op het parkeerterrein, werd je meegenomen in het Winter Festival: een concept dat zowel binnen als buiten kan plaatsvinden. Verrassende foodtrucks, après-ski banken, vrolijke muziek en winterse decoraties… Het was er allemaal. Je kon zelfs je eigen marshmallow bereiden boven de vuurkorven.

Kerst- en Winterfeest concepten

Het magazijn was omgebouwd tot feestruimte, waar de gasten kennismaakten met drie andere thema’s, die uitstekend voor het eindejaarsfeest gebruikt kunnen worden. Voor een tikkeltje extravagant, werelds en een beetje gek, konden de gasten hun hart ophalen bij de Bohemian X-mas Party. Voor stijlvol en klassiek, was het kerstconcept Chique Classique ingericht. Stijlvol zwart meubilair, in combinatie met rode pluche loungebanken en prachtige gouden kerstdecoraties.

Buon Natale! Kerst in Toscane

Uniek was de kennismaking met het Toscaanse Kerstfeest. Eeuwenoude tradities, karakteristieke versieringen en gerechten, waar je je vingers bij aflikt. Kerstmis is het grootste familiefeest in Toscane. Met de nadruk op familie, en dat zie je goed terug: grote familietafels, sharing dinner, gezellig samen rondom de grote kerstboom en prachtige Toscaanse winterdecoraties. En natuurlijk heerlijk eten, want de Toscaanse keuken blijft verrassen. Houten borrelplanken met antipasti, diverse pasta’s en pizza’s geserveerd vanuit de Piaggio. Ook de echte Toscaanse specialiteiten zoals gefrituurde inktvisringen, bistecca alla Fiorentina (steak) of pici (dikke spaghetti) kwamen voorbij. Een geweldig feestconcept voor als je eens iets anders wilt!

Kerstmarkt voor bedrijven

In de X-mas Experience Room is een complete Kerstmarkt ingericht. Deze setting blijft tot begin december staan en is de komende maanden, op afspraak, nog te bezoeken. Shop samen met je collega’s, op de kerstmarkt, zelf je kerstpakket bij elkaar. Het Kerstmarktconcept wordt gebracht in combinatie met een bedrijfsfestival of bedrijfsfeest en is al mogelijk vanaf 100 personen. De kerstmarkt kan zowel binnen als buiten plaatsvinden.

Familiebedrijf met meerdere labels

Advance Events is 12,5 jaar geleden opgericht door ondernemersechtpaar Arie en Marina Brouwer. Inmiddels heeft ook zoon Artem zijn intrede in het bedrijf gedaan. Samen met een groot team enthousiaste en gedreven eventprofessionals, organiseert Advance Events meer dan 150 bedrijfsevenementen per jaar. Van klein tot groot, zoals officiële openingen, Open Dagen, bedrijfsjubilea, personeelsfeesten, compleet verzorgde groepsweekenden en bijvoorbeeld teambuilding activiteiten. Op de website www.advance-events.nl krijg je een indruk van de veelzijdigheid van het bedrijf.

Sinds vorig jaar is naast Advance Events een tweede label op de markt gebracht: Festival op het Bedrijf. Dit label is speciaal bedoeld voor de organisatie van bedrijfsfestivals op het bedrijf van de opdrachtgever. Festival op het Bedrijf is hip, dynamisch en helemaal van deze tijd. Op de website www.festivalophetbedrijf.nl kun je de diverse festivalconcepten terugvinden.