Overig

Zanger Ger Vos

1044

Al jaren maakt societyzanger Ger Vos van alle feesten, concerten en partijen een onvergetelijke belevenis. Niet voor niets is Ger Vos binnen de High Society een graag geziene gast in binnen- en buitenland.

Dat Ger Vos niet van half werk houdt, is merkbaar tijdens zijn World Tour concerten. Zijn optredens zijn uniek en een enorme beleving, waardoor je al snel voor de sfeer van internationale allure valt die Ger neer weet te zetten. Hierbij blijft hij altijd dicht bij zich zelf. “Ik treed op voor buitenlandse royalty en voor welgestelde ondernemers, maar ik ben mij ervan bewust dat dit niet de gewoonste zaak van de wereld is.” De enthousiaste zanger denkt dat zijn succes te maken heeft met de kwaliteit die hij kan bieden. Hij benadrukt dat het hierbij van belang is om afspraken na te komen en eerlijk te zijn. “Dat waarderen diegenen die mij boeken en heeft goed uitgepakt voor mijn carrière,” zo zegt Ger Vos.

Zingen

Al in zijn tienerjaren weet Ger wat hij het liefste wil doen; zingen. Vanaf zijn zeventiende tot zijn negenentwintigste zingt hij met veel plezier in de band ‘Index’ om uiteindelijk in 1999 van zijn hobby zijn beroep te maken. Ger Vos: “Ik was zelfstandig ondernemer in de interieurbouw toen ik in 1999 een motorongeluk kreeg. Ik heb twee jaar moeten revalideren. Tijdens die periode heb ik me volledig gestort op het zingen. Op die manier kon ik de overstap naar de muziekwereld maken. Ik heb geleerd dat als je wat wilt veranderen je dat zelf moet doen.”

Kwaliteit

Inmiddels is Ger werkzaam in de internationale top, zijn werkterrein is – zo zegt hijzelf – de wereld. Regelmatig treedt Ger op in Azië of in mondaine badplaatsen zoals Marbella, Monaco en Cannes. Hierbij heeft hij veel te danken aan zijn ondernemersgeest.

De combinatie van entertainer en ondernemer gaat hem goed af. “Door zakendoen te combineren met muziek, kan ik kwaliteit brengen. Veel muziek moet tegenwoordig zo goedkoop mogelijk geproduceerd worden. Ik wil nog steeds dat ouderwetse volle geluid. Ik werk daarom ook alleen met mijn eigen mensen. Dat kost geld, maar de kwaliteit blijft gewaarborgd,” aldus Ger Vos.

De Kennissenclub

Ger Vos is oprichter en medebedenker van één van de meest exclusieve businessclubs van Nederland, waarin de top van de muziekwereld en de zakenwereld verenigd zijn: de Kennissenclub. “De Kennissenclub is een professionele organisatie waar kennis delen hoog in het vaandel staat. Op een steeds wisselende locatie komen de leden samen en vormen we gezamenlijk dé denktank van ondernemend Nederland.” De thuishaven van deze businessclub ligt in Rotterdam, maar de leden zijn afkomstig uit alle windstreken van het land. “Ieder lid ontvangt een gouden vosje, om te benadrukken dat ieder lid bijzonder is.”

Gerard Joling

Op het moment dat Ger zich volledig op het zingen wilde richten, was het Gerard Joling die Ger het laatste duwtje gaf naar de top. Ger nam deel aan het RTL4-programma Hollands Hollywood. In dat programma werd talent gekoppeld aan gevestigde namen. Ger Vos: “Antje Monteiro, tegenwoordig groot in de musicalwereld, deed bijvoorbeeld mee met Margriet Eshuis als mentor. Ik werkte met Gerard Joling. Antje werd eerste en ik werd tweede. Gerard nodigde mij uit om te zingen op zijn feestjes en zo leerde ik mensen kennen die me ook weer uit gingen nodigen. En voor je het weet, is je naam gevestigd.”

Onverdeeld positief

Al jaren maakt de zanger van al zijn concerten een onvergetelijke beleving. Zoals tijdens de World Tour in Rotterdam 2013! Met als special guest Hans Klok. Of tijdens het concert: Vos & friends met een veertienkoppig orkest en special guests, onder wie Margriet Eshuijs. Vol enthousiasme blikt Ger op deze avonden terug. “Naar mijn concerten komen gasten uit het gehele zakelijke netwerk, partners, vrienden en kennissen. De kernwaarden van deze avonden zijn mooi, exclusief, gezellig en geheel verzorgd.” De gasten kijken terug op onvergetelijke en spetterende concerten. Ger Vos besluit: “De meningen over de gala’s zijn onverdeeld positief. De gasten zijn lovend over de optredens. Dat geeft me enorm veel energie en de drive om op deze manier verder te gaan.”