Overig

3ACP Aluminium Composiet Panelen

956

Bouwen met 3ACP

Het basisstructuur van aluminium composiet panelen bestaat uit drie lagen: een aluminium onderlaag, een kunststof tussenlaag en een aluminium toplaag. Zo ontstaan panelen die naadloos gevormd worden tot uw ontwerp. Het materiaal van de platen is zeer licht van gewicht, uitermate vlak en dreunvast.

3ACP voegt aan het basismateriaal heel veel functionaliteit toe en levert een veelzijdig product door de panelen in eigen huis te bewerken tot panelen voor een zeer strak en modern design voor buitengevels als interieuroplossingen.

3ACP levert een compleet product

Ongeacht het fabricaat en dus onafhankelijk van merken ontwikkelt 3ACP aluminium composiet panelen volgens specificaties van de klant, compleet op maat en gevormd in de eigen fabriek. Direct vanaf de tekentafel naar de bouwplaats en uitgaande van die klantenwensen, want die zijn bepalend.

Aan de hand van de ontwerpen adviseert 3ACP vanaf de basis, ook in de keuze van het meest geschikte materiaal en zorgt voor een passende offerte. In eigen huis bewerken de specialisten van 3ACP de panelen tot wat nodig is voor de bouw: machinaal op maat zagen, vormen en bevestigingsmogelijkheden aanbrengen.

Bewerking in eigen huis tot 8 meter lengte!

3ACP heeft de mensen en machines in huis voor vele bewerkingssoorten. Panelen tot een lengte van 8.000 mm worden exact volgens het ontwerp gevormd en gezet.  Dankzij kennis van het product en bouwtechnieken weten de 3ACP mensen ook de beste manier om de bewerkte panelen te monteren. Hun advies resulteert in onverwachte bevestigingsoplossingen waarmee zowel aan de vorm, de esthetiek als de bouwtechnische eisen voldaan wordt. In handzame pakketten en op de afgesproken tijd wordt de beplating geleverd waar montagespecialisten direct aan de slag kunnen.

Samen met  3ACP vormt u elk ontwerp tot werkelijkheid

De kracht en toegevoegde waarde van 3ACP is de kennis van de materialen en het in eigen huis bewerken. Aluminium composiet panelen worden gemaakt in vele kwaliteiten. 3ACP adviseert de beste kwaliteit passend bij wensen en budget. Daarvoor volgt 3ACP de ontwikkelingen nauwgezet, want dagelijks vinden nieuwe materialen en toepassingen hun weg naar meer mogelijkheden.

Een essentieel deel van de 3ACP producten zijn de vormen die u in het bouwontwerp en de constructie wilt verwerken. 3ACP koopt het juiste materiaal, in de door u gewenste kleur en bewerkt het in eigen huis.

Daarvoor heeft 3ACPgeïnvesteerd in één van de modernste bewerkingsmachines. Onder ideale werkomstandigheden bewerken onze specialisten de composiet platen tot rechte cassettes of unieke panelen met ronde vormen.

3ACP is uw veelzijdig inzetbare partner

Betrouwbaar, zeker en servicegericht. Het zijn de kernwoorden waarmee 3ACP uw partner is in gevelbekleding en interieuraankleding met aluminium composiet panelen. Eerlijk zaken doen. Dat staat voor een prettige en lange relatie.

In uw bouwplannen kunt u al uw creativiteit kwijt want de mogelijkheden met aluminium composiet producten zijn vrijwel onbeperkt. 3ACP voegt daar ervaring en expertise aan toe om aan elke wens tegemoet te komen en verder te gaan dan het bekleden van gevels. Opvallende accenten in aluminium, aangebouwde ontvangstruimten, een uniek interieur, een optimale renovatie.

Optimale kwaliteit in afwerking

Kennis, kunde en kwaliteit, dat levert een zeer hoogwaardig eindresultaat op. Zowel in duurzaamheid als in uitstraling. De vele fabricaten kennen elk hun unieke eigenschappen en 3ACP kent ze allemaal. Dat is het voordeel van een onafhankelijk adviseur, een specialist. U hoeft zich niet te verdiepen in details, uw eisen zijn meer dan voldoende.

De uitstraling van het bouwen met aluminium composiet panelen geeft een zeer kwalitatief resultaat. Alle mogelijke vormen, zeer strakke uitstraling, leverbaar in vrijwel elke kleur en ideaal voor opvallende en speelse accenten. Een hoogwaardig product dat een sterk groeiend toepassingsgebied kent.

3ACP is aangesloten bij de Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche (afgekort VRMG) en voert het VRMG-Keurmerk. Dit keurmerk staat voor de erkenning van de deskundigheid van het team op het gebied van metalen gevelbouw.

Een VMRG gecertificeerd bedrijf levert kwaliteit en voldoet aan alle wettelijk geldende normen en voorschriften. Nog een reden om te kiezen voor 3ACP.