Overig

Afscheid

1660

Zoals u in de nieuwe editie van Port of BUSINESS kunt lezen nemen wij binnenkort afscheid van Kees van ’t Zelfde. Kees heeft jarenlang (na onze overname van de titelrechten van Rijnmond BUSINESS) leiding gegeven -als commercieel directeur- van de beide edities. Per 1 oktober a.s. nemen wij afscheid van Kees.

Wij willen Kees bedanken voor al zijn arbeid en tomeloze inzet in de afgelopen vijf jaar. We hebben prettig samengewerkt en wensen hem alle goeds toe voor de toekomst.

Veranderende organisatie

Door het sterk veranderende ondernemersklimaat zullen wij onze organisatie dusdanig aanpassen dat wij klaar zijn voor de toekomst. Veel nieuwe ideeën liggen er bij ons op de tekentafel. En wij willen onderzoeken om nieuwe vormen van communicatie binnen ons platform toe te laten. Deze moeten wij nog verder uitwerken maar wij beloven u in het vierde kwartaal op de hoogte te brengen van de ontwikkelingen.

Het is een bijzondere tijd. Wij beschikken echter over de vitaliteit en de kracht om deze verandering te bewerkstelligen. Onze redactie is op volle sterkte, ons team van jonge IT professionals barst van de frisse ideeën, ons netwerk is springlevend. Wij hebben contacten met de juiste stakeholders, bestuurders en instellingen. Wij hopen dat u als lid van ons netwerk ons het vertrouwen schenkt om deze ambitie waar te maken.

Er zullen dit jaar nog twee nummers van Port of BUSINESS verschijnen. Te weten in oktober en december.

Met vriendelijke groet,

Het team van Port of BUSINESS