Overig

Amega pakt uit!

1420

Met automerken als Volkswagen, Audi, Opel, Hyundai, Volvo, Seat en Škoda is Amega een bekende speler in de regio. Als partner in mobiliteit wil Amega haar klanten inspireren om zich te richten op duurzame mobiliteit. Zo hebben de dealers van Amega de hand weten te leggen op een aantal zuinige en schone modellen die fiscaal zeer aantrekkelijk zijn. Nieuwe auto’s uit voorraad met een lage bijtelling. Hiermee is zij uniek in Nederland.

Amega pakt uit! De vestigingsmanagers van Ames, SvensCar en Van Mill vertellen u graag over hun schone en zuinige auto’s in combinatie met zeer scherpe aanbiedingen.

Speciaal voor u kocht Ames een grote voorraad Volkswagen Jetta Hybrid in.

Uw kortingen kunnen hierdoor oplopen tot maar liefst € 6.000,-. De auto’s staan nu al op kenteken, waardoor u tot 2019 profiteert van slechts 14% bijtelling.

Bovendien zijn de auto’s direct uit voorraad leverbaar en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Vestigingsmanager Paul Waltjen vertelt waarom de Jetta Hybrid een zeer interessante auto voor de zakelijke rijder is. “Met zijn technische hoogstandjes en luxe uitrusting behoort de Jetta Hybrid tot de beste keuzes in zijn bijtellingspercentage. De Hybrid is één van de zuinigste auto’s op de Nederlandse markt. Volkswagen heeft deze hybride auto net zolang doorontwikkeld totdat zij er zeker van was dat zij met het mooiste en beste product op de markt kon komen.” Daarnaast is er de Volkswagen Polo BlueMotion die u nergens goedkoper vindt. Waltjen: “Ook de Polo BlueMotion bieden we voor een zeer gunstige prijs aan met een bijtelling van slechts 14%. U rijdt dan in een zeer complete auto.” De Volkswagen Jetta Hybrid is verkrijgbaar vanaf € 27.450,- en de Polo BlueMotion vanaf € 19.350,- Let op! Op=Op.

Met Seat en Škoda veel waar voor je geld
Voor de merken Seat en Škoda is vestigingsmanager Reinier de Koning aan het woord. “Wij hebben voor onze klanten de Seat Leon Limited Edition I, II en III groots ingekocht, waardoor de auto al verkrijgbaar is vanaf € 22.695,- en onze klanten nog vijf jaar lang profiteren van slechts 14% bijtelling.” Zakelijke rijders die op zoek zijn naar een nieuwe dynamische, sportieve auto in deze klasse, kunnen daarom niet langer om Seat heen. “Met een complete standaarduitrusting, vele extra’s en verschillende kleuren lak en bekleding is er voor elke klant wel het juiste model.” En omdat de Limited

Editions slechts in een beperkte oplage zijn geproduceerd, is er momenteel alleen nog een ruime voorraad verkrijgbaar bij Ames. “In de showroom kunt u zich eveneens laten verrassen door de Seat Leon ST. Deze ruime auto is uitgerust met vooruitstrevende technologie waarbij rijplezier en veiligheid centraal staan. Het is een volwaardige stationuitvoering met ook slechts 14% bijtelling. Met een vanaf prijs van € 25.850,- krijgt u veel waar voor uw geld.” Net als de Škoda Octavia, in zijn segment de ruimste auto. De Koning: “En is niet alleen een uitblinker qua ruimte, maar ook in design, praktische eigenschappen, zuinigheid, bijtelling en comfort is hij een uitblinker.” De vanafprijs bedraagt € 18.990,- voor de Octavia Active.

Hoge korting op Audi A4 en slechts 20% bijtelling
Vijf jaar lang rijden met 20% bijtelling. Dat kan met de fiscaal zeer aantrekkelijke Audi A4 e-Edition. Speciaal voor Nederland is de Audi A4 Limousine e-Edition 1.8 TFSIe (170 pk) met een CO2 uitstoot van 124 gram/km ontwikkeld. “Deze uitstoot was in 2013 goed voor een bijtelling van 20% en nu voor een bijtelling van 25%. Maar omdat wij de Audi A4 e-Edition nog vorig jaar ruim hebben ingekocht, kunnen onze klanten nog vijf jaar genieten van de bijtelling van 20%,” vertelt Rob de Groot, manager Audi van Ames Autobedrijf. De uitvoering kenmerkt zich door een rijke standaarduitrusting, een gunstige aanschafprijs en in combinatie met de 20% bijtelling, lage maandelijkse kosten voor de berijder. Enthousiast vervolgt de Groot: “Al deze voordelen maken de aanschaf van een Audi nu zeer interessant. Omdat wij hoge kortingen op de aanschafprijs geven, kunt u nu al vanaf € 32.800,- in de Audi A4 e-Edition rijden. En omdat de auto niet meer bij de importeur te bestellen is, kunt u voor de A4 e-Edition alleen nog bij Ames terecht.”

Volvo V60 Plug-in Hybrid; de auto van de toekomst
ʼs Werelds eerste luxe diesel Plug-in Hybrid, die ook rijdt op pure elektriciteit; dat is de Volvo V60 Plug-in Hybrid. Manager Hans de Jong van SvensCar voorspelt dat dit de auto van de toekomst is. “Deze hybride auto biedt u de keuze om volledig elektrisch te rijden, of de dieselmotor en elektrische aandrijving efficiënt en krachtig te combineren voor nog krachtigere prestaties. Met een volle accu kunt u tot 50 kilometer rijden zonder uitstoot van CO2 en met een maximale actieradius van wel 900 kilometer.” De Volvo V60 Plug-in Hybrid is een zeer veilige auto en bevat een omvangrijke uitrusting. De Jong geeft enkele voorbeelden: “Lederen bekleding, RTI navigatie, Dual Xenon verlichting met adaptieve bochtverlichting. Daarnaast kunt u uw hybride Volvo nog verder verfijnen met diverse aantrekkelijke lines, waarin verschillende opties als combinatie extra aantrekkelijk zijn geprijsd.” Bent u na dit alles nog niet overtuigd? Dankzij de 7% bijtelling kunt u de V60 Plug-in Hybrid al rijden vanaf € 157,- netto bijtelling per maand. Op de Volvo V60 Plug-in Hybrid is in 2014 milieu-investeringsaftrek (MIA) mogelijk. En naast de MIA is er nog meer fiscaal voordeel te behalen. Zo is de V60 Plug-in Hybrid tot en met 2015 vrijgesteld voor de wegenbelasting. Bovendien geldt een vrijstelling van BPM.

“Wij willen ons onderdeel voelen van de bedrijfsvoering”
Een duurzame bedrijfsvoering, dat is waar het Ames Bedrijfswagencentrum in Zwijndrecht voor staat. “Onze klant wil continuïteit in zijn bedrijfsvoering, wij zorgen daarvoor, en dat altijd voor een gunstige prijs. Voor ons is het belangrijk om goed te luisteren naar de klant en de behoefte te inventariseren. Vervolgens kunnen wij gericht adviseren over fiscaliteit, financiering, duurzaamheid en gebruik. Wij willen ons onderdeel voelen van de bedrijfsvoering,” aldus vestigingsmanager Rob van der Velden. De one-stop-shop van Ames Bedrijfswagencentrum ervaren de klanten als een groot voordeel. “Niet alleen de aanschaf, maar ook alle soorten betimmering en belettering via PSB Bedrijfswageninrichting, schadeafhandeling door Schadenet Ames en goed advies op maat op het gebied van operational lease in samenwerking met AA-Lease vindt u op één locatie.” Overigens kunt u bij Ames Bedrijfswagens niet alleen terecht voor nieuwe Volkswagen bedrijfswagens. Ook voor de beste occasions bent u aan het juiste adres. Daarnaast kunt u terecht voor onderhoud en reparaties ook buiten reguliere werktijden. Van der Velden besluit: “Als het nodig is om de klant mobiel te houden, werken we gewoon langer door.” Kijk voor de speciale acties op www.amesbedrijfswagens.nl.

Voordelig en zuinig rijden met Opel en Hyundai
De elektrische Opel Ampera met haar schone en zuinige motor is een voorbeeld van voordelig en zuinig rijden met een hoge mate van rijcomfort. En wie nog vijf jaar lang wil profiteren van 0% bijtelling doet er goed aan om bij Opel dealer van Mill langs te gaan. “De Ampera maakt het overstappen naar elektrisch rijden eenvoudig en zorgeloos. Wij hebben nog enkele modellen op voorraad met slechts 0% bijtelling tot 2019.

Bovendien zijn er voor ondernemers diverse fiscale voordelen, die rijden in de Ampera nóg aantrekkelijker maken,” vertelt manager Rick Kennedie. Ook de nieuwe Insignia is het waard om de showroom van Van Mill te bezoeken. Het dynamische design en de grensverleggende technologie maken de nieuwe Opel Insignia één van de meest indrukwekkende auto’s in zijn klasse. Kennedie: “U hebt een ruime keuze uit zuinige én krachtige benzine- en dieselmotoren, veelal voorzien van een gunstig energielabel. De prijzen beginnen bij € 27.995,-.” Daarnaast geeft de manager aan een interessante actie te hebben met de Hyundai I10 1.0 Drive 5 deurs. “Wij hebben een grote voorraad Hyundai I10 ingekocht waardoor u al voor € 9.995,- kunt rijden in een zeer complete, ruime en stille auto.”

Dat Amega zich niet alleen bezighoudt met mobiliteit, maar ook oog heeft voor duurzaamheid, werd meer dan duidelijk op het Drechtsteden Politiek Debat 2014. Tijdens het debat brak Amega-groep directeur Leen de Koning een lans voor meer groene oplaadpunten. Hierin kreeg hij de volledig steun van de aanwezige politici. Leen de Koning: “De auto is onlosmakelijk verbonden met de brandstof die er in gaat. In onze producten gaat brandstof en er komen emissies uit. Maar het ontwikkelen van nieuwe technieken kunnen we niet meer los zien van de ontwikkelingen van alternatieve brandstoffen. Als we de totale emissies willen reduceren moeten we samenwerken in de keten.” Hij legt uit dat de klant niet kiest voor een groengasauto als er geen groengas tankstation is. En dat een tankstationhouder niet investeert in een groengas tankstation als er geen voertuigen in de buurt rijden. “Het proces van het verkrijgen van laadpalen in de publieke ruimte moet geen bottleneck vormen. Als we nieuwe mobiliteitsoplossingen willen ontwikkelen, zullen we intensiever moeten samenwerken.”

Met haar visie op duurzame mobiliteit wil Amega – vaak in samenwerking met haar stakeholders – haar klanten inspireren om de beslissende stappen naar een duurzaam wagenparkbeheer te zetten. De Koning: “De vraag naar mobiliteit stijgt nog steeds, maar de brandstofprijzen stijgen ook, de bereikbaarheid verslechtert en mobiliteit heeft een directe impact op het milieu. Om die reden concentreren wij ons op slimme mobiliteit, waarbij keuzevrijheid, flexibiliteit en milieuvriendelijkheid voorop staan.”

Als Erkend Duurzaam Plus gecertificeerd bedrijf, heeft Amega zelf al de eerste stappen gezet. “We werken hard om ons restafval te reduceren door actief in te zetten op hergebruik en recycling, maar natuurlijk zetten we ons ook in voor een betere luchtkwaliteit. Wij, als mobiliteitsonderneming hebben hierin een verantwoordelijkheid,” stelt De Koning. “Omdat onze klanten veelal vragen naar de hoeveelheid CO2 uitstoot, hebben wij ons de prioriteit gesteld om luchtkwaliteit aan de orde te stellen. Wij adviseren op het gebied van juiste techniek, alternatieve brandstoffen inclusief elektrisch vervoer. En tot slot de invloed van gedrag op de uitstoot. Laten we luchtkwaliteit meer landelijk op de agenda zetten en meer stimuleren naar schone alternatieven!”