Overig

Anna Houtman gekozen tot secretaresse van de regio

891

 

Traditiegetrouw worden secretaresses eenmaal per jaar in het zonnetje gezet, tijdens de landelijke secretaressedag. Zo ook in de Drechtsteden. Alle genomineerde secretaresses die het afgelopen jaar in Drechtsteden BUSINESS aan u zijn voorgesteld, maakten kans op de eretitel.

Een zaal vol secretaresses in de dop en veel genodigden uit het bedrijfsleven zoals leidinggevenden en collega’s van de genomineerden. Dat was de setting tijdens de verkiezing van de secretaresse van de regio op donderdag 19 april bij het Da Vinci College in Dordrecht. De presentatie van de middag was in handen van Paul Smit die op humoristische wijze zeven supercompetenties belichtte die onontbeerlijk zijn als ‘gereedschap’ voor een secretaresse om haar werk goed te kunnen doen. De genomineerden zagen alles vanaf de eerste rij aan. Sommigen al een beetje nerveus of de keuze op haar zou vallen. Overigens was er wel enige onduidelijkheid over wie er nu wel en wie niet genomineerd was, maar dat lastige misverstand werd tijdens de bijenkomst handig opgelost.

In de tussentijd deed Three/Third van zich spreken. Deze getalenteerde zusjes Arianne, Bernice en Celine Dekker uit Dor-drecht verrasten het publiek met enkele mooi gezongen en toepasselijke liedjes. Daarna werd het serieus met de vertoning van de filmpjes die bij de genomineerde secretaresses op de werkplek waren opgenomen. Hierin vertelden zij over hun passie voor het secretaressevak en ook enkele leidinggevenden kwamen aan het woord om lovende kritieken te spreken. Vervolgens nam Nelleke Smits het woord, de juryvoorzitster èn hoofdsponsor van de verkiezing, vertelde dat het ook dit jaar weer moeilijk was een keuze te maken. Uiteindelijk was de driekoppige jury tot een unaniem besluit gekomen: Anna Houtman was de gelukkige!

Anna is secretaresse bij Fokker in Papendrecht en totaal verrast nam zij haar prijs in ontvangst: de grote wisselbeker, een ring – ter beschikking gesteld door juwelier John Gladwell in Dordrecht – en een weekendje weg bij één van de Postillion Hotels in Nederland. Alle genomineerden kregen trouwens het weekenduitje aangeboden.