Overig

Autoruitschade? Autotaalglas Ridderkerk helpt u snel op weg

758

Hoe vaak komt het niet voor dat u een steentje tegen de voorruit van uw auto krijgt. Meestal is er geen schade, maar soms wel. Dan ziet u een klein sterretje of een pitje in uw voorruit. Er zijn mensen die denken; ach het is maar een kleine beschadiging en blijven er mee doorrijden. Wat ze niet beseffen is dat het kleine sterretje langzaamaan groter wordt, met als gevolg dat de gehele voorruit vervangen dient te worden.

Bas Vink, eigenaar van Autotaalglas Ridderkerk: “Ruitschade is altijd vervelend, maar door blijven rijden met een kleine schade aan uw autoruit is niet verstandig. Veelal kunnen wij een kleine beschadiging van uw autoruit dusdanig behandelen dat verder scheuren van de ruit voorkomen kan worden. Dit bespaart de eigenaar van het voertuig op den duur veel geld.”

Hoe klein de schade aan uw voorruit ook lijkt, het is altijd verstandig om er even door de experts van Autotaalglas Ridderkerk naar te laten kijken. Autotaalglas Ridderkerk is gevestigd aan de Wagenmakerstraat op bedrijventerrein Donkersloot in Ridderkerk en vanaf de Rotterdamseweg direct zichtbaar en dus uitstekend te bereiken. Bij Autotaalglas Ridderkerk heeft men goed in de gaten dat ruitschade voor u vervelend is en altijd ongelegen komt. U bent immers op weg. Op weg naar een afspraak, naar kantoor of juist naar huis of misschien wel op weg naar uw vakantiebestemming. U wilt dus ook zo snel mogelijk worden geholpen. Of op locatie, als uw voorruit volledig is gescheurd, of in de werkplaats. De medewerkers van Autotaalglas Ridderkerk beseffen dit maar al te goed. Optimale service is dan ook het credo van Bas Vink en zijn team. Bas: “Wij repareren niet alleen op locatie maar kunnen indien gewenst ook meteen vervangend vervoer regelen. Wel zo handig als je op tijd bij je afspraak wilt zijn. Wij beschikken over enkele Mini’s die de gedupeerde mee kan krijgen. Ons streven is om de klant altijd net iets beter te helpen dan hij verwacht. Daarom zoeken we altijd naar verbetering. Dit is dan ook de reden dat wij eind vorig jaar zijn verhuisd naar ons huidige pand. Dit pand is niet alleen groter dan ons vorige, maar we zitten nu ook op een zichtlocatie, zijn beter bereikbaar, we hebben een grotere en modernere werkplaats en voor de klanten die wachten terwijl wij hun ruit repareren hebben wij een ruime en van alle gemakken voorziene wachtruimte.”

Werken terwijl uw autoruit wordt gerepareerd
Wie bij Autotaalglas Ridderkerk komt voor het in de werkplaats laten repareren van een autoruit kan in de bijzonder ruime wachtruimte ‘gewoon doorwerken’. Er is namelijk een WiFi-aansluiting en een royale tafel met prima stoelen. En natuurlijk krijgt u tijdens het wachten een kopje koffie. Bent u met kinderen, dan hoeven zij zich niet te vervelen. Voor hen is er een compleet ingerichte speelhoek.

Reparatie op locatie
Autotaalglas Ridderkerk beschikt over vier compleet ingerichte servicebussen, waarmee de medewerkers naar een opgegeven adres rijden om ter plaatse de reparatie uitvoeren. Of dit nu op uw werk of bij u thuis is, maakt voor Autotaalglas Ridderkerk niet uit. “Het kost de klant geen wacht– en reistijd en daar gaat het bij ons om. De klant zoveel mogelijk ontzorgen. Wij hebben ook een uitstekende samenwerking met alle verzekeringsmaatschappijen, maar ook met alle leasemaatschappijen. Hierdoor kunnen wij klanten ook meteen helpen met de administratieve afhandeling van een ruitschade,” besluit Bas.

Voor een snelle en vakbekwame reparatie van een autoruit neemt u contact op met Autotaalglas Ridderkerk.