Overig

Autotestdag Port of BUSINESS 2020 bijzonder geslaagd!

1074

Dinsdag 9 juni vond de traditionele autotestdag van Port of BUSINESS plaats. Dit jaar anders dan in andere jaren. Nu mochten er immers nog slechts maximaal 30 personen aanwezig zijn tijdens het event. Dit betekende dat de deelname vanuit de autodealers ook iets beperkter was dan in voorgaande jaren en dat we, naast enkele autodealers ook enkele enthousiaste autoliefhebbers die zich hadden aangemeld hebben moeten teleurstellen. Ondanks de beperkingen werd het een bijzonder geslaagde dag. Bij het fraaie Golfcenter Rhoon stonden ’s morgensvroeg veertien schitterende auto’s klaar om getest te worden door enthousiaste relaties van Port of BUSINESS. Na de hartelijke ontvangst van zowel de betrokken autodealers als de testrijders werden de ter beschikking gestelde auto’s verdeeld en konden de testrijders na de gebruikelijke fotoshoot de gehele dag genieten van hun ‘nieuwe’ auto.

De veertien prachtige auto’s vielen direct op en trokken niet alleen de aandacht van de deelnemers aan de Autotestdag maar ook van golfers en andere bezoekers van Golfcenter Rhoon. De prachtige auto’s waren ter beschikking gesteld door Ardea Auto Rotterdam, Breeland, Breeman, Louwman Rotterdam, Motorhuis Rotterdam, Autobedrijf Noteboom Rotterdam, Porsche Centrum Rotterdam, Honda Verhagen en Auto Wüst. De testrijders konden niet wachten om in één van de auto’s te stappen, maar eerst stond er binnen in het Golfcenter koffie, thee en iets lekkers klaar en was er een woord van welkom door Kees van ’t Zelfde van Port of BUSINESS. Daarna werden de auto’s verdeeld en na een korte uitleg van de autodealers konden de testritten werkelijk beginnen.

Zeer geslaagde dag

In de middag keerden de testrijders terug bij het Golfcenter Rhoon. Hier werden ervaringen uitgewisseld, waarbij velen hun enthousiasme niet onder stoelen of banken schoven. De meesten raakten niet uitgepraat over ‘hun’ auto en de (technische) mogelijkheden en andere opvallende zaken aan de auto. Iedereen genoot zichtbaar van elkaars gezelschap en de verhalen, ook al was dit dan op anderhalve meter afstand. Sommigen lieten het ook niet na om van het zonnetje te genieten op het terras met prachtig uitzicht op de golfbaan. Het bleef dan ook nog lang gezellig.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag en willen het gastvrije Golfcenter Rhoon, alle autodealers en de testrijders bedanken voor hun medewerking. Bijgaand filmpje geeft een aardige impressie van de dag en diverse beschikbaar gestelde auto’s. De uitgebreide testverslagen vindt u terug in het Port of BUSINESS magazine van de maand juni.

Wilt u meer weten over Port of BUSINESS of een reactie geven op de autotestdag? Neem dan contact op met Kees van ’t Zelfde (06-51429756/kees@hjmediagroep.nl).

Klik hier voor een impressie van de autotesdag.