Overig

Axoft adviseert KPN ÉÉN

511

Sinds januari jl. is Edwin Kuiper (43) directeur van Axoft Network Services BV in Ridderkerk. Daarvoor werkte Edwin ruim tien jaar bij KPN, laatstelijk als regiomanager Zuid-Nederland voor de Business Partner Organisatie van KPN Zakelijke Markt.

“Vanuit mijn laatste rol bij KPN had ik al veelvuldig contact met Axoft,” zo begint Edwin, “Axoft is al enige tijd Platina Excellence Partner van KPN en daardoor kwam ik regelmatig in Ridderkerk.” Als directeur heeft Edwin Kuiper nu de eindverantwoordelijkheid voor de vestiging van Axoft in Ridderkerk. “Wij zijn uitgegroeid tot een van de grotere IT en telecom dienstverleners van Zuid-Holland Zuid. Ik ga de samenwerking met de klanten in de regio’s Rotterdam en Drechtsteden verder intensiveren. Hierbij profiteren de klanten van de kracht van de kwaliteit van KPN en Telfort en de kennis, service en snelheid van een lokale partij zoals wij.”

KPN ÉÉN

Een van de producten waarvan Axoft ‘hofleverancier’ is, is KPN ÉÉN. Dit is één geïntegreerde oplossing voor vast en mobiel bellen, internet en online software met één contract, één vaste prijs, één telefoonnummer, één voicemail, één factuur en één aanspreekpunt. Edwin: “KPN ÉÉN is geschikt voor bedrijven vanaf vijf medewerkers.

Voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf is bereikbaarheid een belangrijk onderwerp. Uiteraard willen zij altijd voor klanten bereikbaar zijn, ook als ze onderweg zijn. Maar bereikbaarheid betekent ook altijd bij uw bestanden kunnen en eenvoudig samen kunnen werken. Wij helpen ondernemers KPN ÉÉN op alle mogelijke manieren. Wij bieden oplossingen op het gebied van mobiel bellen, vast bellen, internet en cloud, en pakketten waarin u deze oplossingen kunt combineren. Zo zijn u, uw medewerkers en uw bestanden altijd en overal bereikbaar.”

Twee oplossingen

Axoft biedt altijd een passend pakket voor het MKB. Met het Ondernemerspakket Internet & Bellen kiest u voor een op IP gebaseerde telefonie oplossing waarmee u tot vier gelijktijdige gesprekken kunt voeren en waarmee u beschikt over een internetsnelheid van 10 tot 80 Mbit’s. Dit pakket is uit te breiden met Zakelijk Alarm en Zakelijk Pinnen. Dit pakket is met name geschikt voor bedrijven met twee tot tien medewerkers.

Als u behoefte heeft aan een oplossing op maat met betrekking tot vaste telefonie, mobiele telefonie, internet en online software, kiest u voor KPN ÉÉN. Dit pakket is geschikt voor bedrijven met tussen de vijf en 150 medewerkers. Met KPN ÉÉN kiest u per medewerker welke modules c.q. functionaliteiten u afneemt. Zo kunt u eenvoudig op- en afschalen en betaalt u nooit teveel. En u profiteert van het gemak van één contract, één vaste prijs, één telefoonnummer, één voicemail, één factuur en één helpdesk.

Abonnementen

Het abonnement van KPN ÉÉN is voor ieder bedrijf verschillend. Het is afhankelijk van het aantal medewerkers en de profielen die u per medewerker kiest. Deze profielen kunt u nog aanvullen met verschillende individuele en groepsopties. U hebt bij KPN ÉÉN keuze uit vijf gebruikersprofielen: vergaderzaal, kantoor, onderweg bundel, onderweg en overal.

Per maand betaalt u voor de benodigde internetverbinding, eventuele groepsopties en een vast bedrag per gebruiker, afhankelijk van het gebruikersprofiel dat u kiest voor uw medewerkers.

KPN en Axoft, twee bedrijven met veel expertise, die bewust gekozen hebben voor elkaar als aanvullende partners.  Samen werken, samen ontwikkelen en elkaar aanvullen. “Wij zijn er trots op om ons een van de grootste Platina Business Partners van KPN te mogen noemen,” vervolgt Edwin. “Deze titel krijgen zeer weinig bedrijven en is afhankelijk van het aantal KPN specialisten en de aanwezige kennis om alle klanten goed te kunnen helpen. Wij zijn KPN Platina Business Partner in groot Rotterdam en hebben de status van KPN gekregen om bedrijven te adviseren op het gebied van datacommunicatie, cloud oplossingen, hosted telefonie, vaste en mobiele telefonie. Denk aan glasvezelverbindingen, internetaansluiting of het professioneel verbinden van meerdere vestigingen. Met onze twee vestigingen in Schiedam en Ridderkerk en onze 50 medewerkers zijn wij een flexibel en professioneel bedrijf dat de ingangen heeft bij KPN om u de juiste adviezen te kunnen geven. Deze combinatie zorgt ervoor dat u nooit meer van het kastje naar de muur gestuurd wordt. Wij zijn uw enige aanspreekpunt en regelen al uw IT en telecomzaken als u dat wilt.”