Overig

Zaken op de Rails in sneltreinvaart uitgegroeid tot begrip in netwerkland!

903

Burgemeester Aboutaleb en de voorzitter van MKB Rotterdam de heer Henk van de Beek openen op 20 mei aanstaande de beursvloer van het unieke netwerkevenement Zaken op de Rails. Dit jaar is wederom gekozen voor een typische Rotterdamse, industriële en nostalgische locatie; het Museum Stoomdepot Rotterdam aan de Rolf Hartkoornweg 50 in Rotterdam.

Zaken op de Rails is een uniek netwerkconcept waar ondernemers op een inspirerende locatie, effectief met elkaar kunnen netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Verder zal Simon Stokvis van de bekende TV serie “Toen was geluk heel gewoon” samen met het Rotterdams Rioolorkest op ludieke wijze zijn repertoire ten gehore brengen.

Mede dankzij de sponsoren Rabobank en Autotaalglas Rotterdam belooft het evenement een nog groter spektakel te worden.

Zaken op de Rails; de organisatie

Carola Kalishoek van First Support, Inge Lievaart van Lievaart Vormgeving & Communicatie en Diana van Gool van Design Schoonmaak zijn de founders van dit unieke netwerkconcept. De dames runnen alle drie hun eigen bedrijf en zijn stuk voor stuk netwerkers pur sang. Inmiddels hebben zij een groot en krachtig zakelijk netwerk opgebouwd en zijn zij zelf ook actief binnen de besturen van diverse businessclubs in de regio. Kortom: drie dames met ondernemersgeest en hart voor de Rotterdamse ondernemerswereld.

Comité van Aanbeveling

Vanaf het eerste uur is binnen de Stichting Zaken op de Rails een aantal prominente ondernemers met veel enthousiasme toegetreden tot het Comité van Aanbeveling te weten:

  • De heer N. de Boer – Rayondirecteur Rabobank Capelle aan den IJssel, Rotterdam Prins Alexander en Nesselande
  • De heer F. Onderdelinden – Friends in Business – Made in Rotterdam
  • De heer Mr. W.L.L.M. Bussink – Notariskantoor Bussink
  • De heer Mr. K. Van Steensel – Van Steensel Assurantiën

Zij dragen de stichting en het organisatieteam een warm hart toe en ondersteunen daar waar het gaat om specifiek advies.

Team Rijnmond

Rijnmond Business, MKB Nederland (Rotterdam), Business Netwerk Rijnmond, en Friends in Business zullen zich gezamenlijk presenteren als Team Rijnmond. Een groot en krachtig zakennetwerk die ook actief haar leden zullen uitnodigingen voor dit unieke event.

Goede doelen steunen

Stichting Zaken op de Rails steunt graag het goede doel. Ook dit jaar hebben zij weer gekozen voor twee mooie initiatieven te weten Stoom Stichting Nederland – Rotterdam en de stichting Puik voor Elkaar.

Presenteer uw bedrijf op de beursvloer

Inmiddels hebben ruim 45 bedrijven zich aangemeld voor deelname aan de beursvloer. Wilt u ook uw bedrijf presenteren aan het grote ondernemerspubliek? Dat kan al vanaf EUR. 475,-.  De beursvloer biedt ruimte voor 50 presentatiekramen en een exclusief Automotive Plein.

Het programma

17.00 uur        Ontvangst bezoekers

18.00 uur        Opening beursvloer door burgemeester Aboutaleb

19.00 uur        Optreden Simon Stokvis en het Rotterdams Riool Orkest

22.00 uur        Einde

De entree voor bezoekers is GRATIS! Aanmelden kan via de website www.zakenopderails.nl

Wij verwelkomen u graag op 20 mei in het Museum Stoomdepot, gevestigd aan de Rolf Hartkoornweg 50 in Rotterdam.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.zakenopderails.nl of stuur een mail naar info@zakenopderails.nl