Overig

Boekhouder overbodig!

771

Of is dat te kort door de bocht? Ondernemers hebben toch behoefte aan betrouwbare cijfers… Inderdaad, en die leveren we ook. Niet als de traditionele boekhouder, maar als partner van de ondernemer. De actuele cijfers zijn volledig digitaal in een dashboard inzichtelijk. Facturen zijn ingescand en blijvend op afstand bereikbaar. De boekhouder is overbodig geworden…

Bernard de Vries van Visser & Visser Dordrecht vertelt: “Met behulp van slimme software worden heel veel handmatige handelingen overbodig. Door ons dashboard te gebruiken ziet de ondernemer in één oogopslag actuele cijfers als omzet, kosten, winst, cashflow, voorraadpositie en andere kerncijfers. Niet alleen financiële maar ook operationele processen worden hier in samengebracht. Daarnaast leveren wij voor organisaties die al voorzien zijn van administratieve en andere software een dashboard dat data uit meerdere systemen ontsluit en inzichtelijk maakt. Deze schil zorgt ervoor dat de data die in een organisatie aanwezig is op een centraal punt bij elkaar komt en geïnterpreteerd kan worden. Deze managementinformatie dient als stuurindicator voor het nemen van beslissingen en is daarmee dé basis van het besturen van je onderneming.”

Marco Ruit vertelt: “Maar hier blijft het wat betreft Visser & Visser niet bij. Het zit in ons DNA om de ondernemer te adviseren, hem een stap verder te helpen. Met onze online software ontsluit je de benodigde data en krijg je veel nuttige informatie. Dit is voor ons pas het vertrekpunt. Wij interpreteren deze cijfers samen met de ondernemer en adviseren hem bij het nemen van weloverwogen besluiten. Een persoonlijke controller staat garant voor de kwaliteit van deze cijfers en fungeert als sparringpartner. Ondernemen was nog nooit zo vertrouwd!”

Visser & Visser Dordrecht werkt met een team van zo’n 25 professionals vanuit de vestiging aan de Wilgenbos. U kunt hier terecht voor accountants en adviseurs, salarisverwerking en HRM advies, belastingadviseurs, pensioenadviseurs en corporate finance.

Stilstand is Visser & Visser vreemd. Ze volgen de (IT) trends op de voet en zoeken altijd naar nieuwe manieren om in de behoeften van ondernemers te voorzien en maximaal rendement te behalen. Ze maken het credo ‘Een stap verder’ op deze manier meer dan waard.

Wilt u vrijblijvend eens met ons ‘sparren’? Vraag ons eens op de koffie!