Overig

Bring, uw logistieke specialist voor Scandinavië

518

De Bring Groep – onderdeel van de Noorse Post – is één van de grootste logistieke dienstverleners in Scandinavië. Vanuit onze vestigingen in Zwijndrecht (NL) en Sint-Katelijne-Waver (BE) bieden wij met onze divisies Bring Cargo en Bring Frigo meerdere specialistische diensten aan.

Met de divisie Bring Cargo bieden wij logistieke diensten aan voor bijna alle soorten lading. Vrijwel dagelijks vervoeren wij ladingen van en naar Scandinavië (inclusief Finland), Groot-Brittannië, Spanje, Gibraltar, Griekenland en Turkije. Daarnaast zijn wij de logistieke specialist voor de offshore en energy sector. Wij verzorgen onder andere directe ritten naar de belangrijkste offshore locaties in Noorwegen.

Met de divisie Bring Frigo zijn wij gespecialiseerd voor temperatuur gecontroleerd groupage transport tussen de Benelux en de Nordics. Het equipment van de Bring Frigo divisie bestaat uit moderne opleggers die beschikken over dubbele verdampers, waar we door gebruik van tussenwanden lading met verschillende temperaturen kunnen vervoeren.

Met de twee divisies onder één dak is Bring in staat om u logistieke totaaloplossingen aan te bieden voor de Nordics. Bring is dan ook terecht dé Scandinavië specialist op logistiek gebied!

789006.TIF