Overig

Business is Networking, Nieuwe locatie, Nieuwe Mede-organisator F. Breeman BMW

605

‘Nu in de netwerkwereld de dinsdag en donderdag onder druk komen te staan, hebben we voor het 5e Businessladiez netwerkevent, het netwerkevent voor de succesvolle zakenvrouw, gekozen voor maandag 13 april 2015 – 19.00-22.00 uur. Deze keer op een nieuwe locatie en met een nieuwe mede organisator F. Breeman BMW te Rotterdam,’ aldus organisator Bennet Knepper.

Na het welkomstwoord van initiator/organisator Men4newmedia, heette ook directeur van F. Breeman BMW, Aartjan Witvliet, ons welkom met een korte introductie van het bedrijf en merk.

Natuurlijk net als de voorgaande keren, hanteren we ook hier de succesformule, lekker netwerken gecombineerd met 2 powerspeach sprekers.

De eerste powerspeach spreker was Product Genius, Michael Braak van F. Breeman BMW die uitlegt dat BMW Connected Drive het leven in en om de auto een stuk gemakkelijker maakt. BMW ConnectedDrive staat voor het intelligente netwerk tussen auto, bestuurder en de buitenwereld. Het zorgt ervoor dat u altijd verbonden bent, zodat u optimaal kunt genieten van mobiliteit. Of zoals BMW het zelf noemt, het verenigt een uniek aanbod aan uitrustingen en biedt u daarmee een buitengewone vorm van mobiliteit. Of, om het simpel te zeggen: meer rijplezier.

De 2e powerspeach spreker was Yvonne van der Kroft, ze is eigenaar van een veelgevraagd training- en adviesbureau dat vooral gespecialiseerd is op het gebied van zakelijke etiquette en hospitality. Ze nam ons kort mee in de nationale en internationale omgangsvormen en kledingvoorschriften en op welke manier we zakelijk elkaar dienen te begroeten, aan te kijken en de hand dienen te drukken.

Tijdens het event konden we weer genieten van een wijnproeverij een maat/mantelpakken leverancier, Mexicaanse hapjes en heerlijke oesters. Tevens waren er prijzen te winnen op de “golfbaan” onder begeleiding van de Golfpro’s van Golfbaan SEVE. Op het podium mochten we nog enkele lingerie cadeaubonnen weggeven, een maatshirt en een BMW voor een weekend.

Bennet Knepper, eigenaar van strategie en trainingsbureau Men4newmedia organiseert dit netwerkevent al weer voor de 5e keer. Samen met F. Breeman BMW te Rotterdam en vele Businesspartners is dit mooie en steeds groter groeiende event een vaste plek aan het veroveren in netwerkland. De combinatie van kleine hapjes, drankjes, wijnproeverij, maat/mantelpakken leverancier en een aantal bedrijven die uitstekend passen bij het thema zorgen voor een steeds grotere opkomst. Ook de onverwachte locaties passen daar zeer goed bij. Informeel netwerken en iets voor elkaar betekenen zijn de belangrijkste ingrediënten van deze avond.

Om het niveau hoog te houden wordt er kritisch gekeken naar een goede verdeling van de verschillende branches en een juiste verdeling van groot, middel en kleinbedrijf. Het maximum aantal vrouwelijke gasten voor deze avond was 100 personen. De verwachting is dat de 5e Businessladiez in november 2015 georganiseerd gaat worden. Aanmelden kan al via www.businessladiez.nl/aanmelden en informatie over  zakelijk participeren kan via info@businessladiez.nl

Deze avond is mede tot stand gekomen dankzij de inzet van de volgende bedrijven, Men4newmedia, F. Breeman BMW te Rotterdam, Dare to design, CT-AV, Oesterparel, AD, van Halen events&supplies, Zadkine College, Misura Sartoria, Taco.nl, Mirjam Lems fotografie en natuurlijk Rijnmond Business.