Overig

Denk aan elkaar en stuur een wenskaart

199

HJ Media Groep bedenkt website tegen het eenzaamheidsvirus

In deze onzekere en moeilijke tijd rondom het coronavirus zijn wij van mening dat we aan elkaar moeten (blijven) denken. Hoe kun je dat nu beter doen dan met een wenskaart?! Daarom heeft HJ Media Groep de website www.denkaanelkaar.nl bedacht.

We maken met elkaar een moeilijke en onzekere periode door. Naast de zorgen om onze gezondheid en die van onze dierbaren, is er voor veel mensen een eenzame tijd aangebroken. Veel mensen zitten (eenzaam) thuis en zijn onthouden van sociale contacten. Omdat de mensen van HJ Media Groep daar wat aan willen doen is www.denkaanelkaar.nl gelanceerd. Met het sturen van een wenskaart kun je laten weten dat je aan iemand denkt en dat je iemand niet in de steek laat. Ga de strijd aan tegen het eenzaamheidsvirus en stuur een kaart! Op de site is dat heel gemakkelijk voor je gemaakt. Ontdek de mooie, lieve en grappige kaarten, eventueel met een attentie zoals een zakje bloemzaadjes. Vanaf € 2.95 (inclusief portokosten) verstuur je al heel eenvoudig een dubbele wenskaart met envelop.  

Wenskaarten voor bedrijven

Op de website is er ook een speciale pagina voor bedrijven. Wil je thuiswerkers laten weten dat je ze niet vergeten bent, klanten een hart onder de riem steken of medewerkers bedanken voor hun inzet? Stuur ze dan een kaartje. Een klein gebaar met een groots effect. Juist nu kun je laten weten dat je aan ze denkt en dat je betrokken bent.

HJ Media Groep is een gerenommeerd bedrijf uit Ridderkerk dat creatieve oplossingen biedt. Deze website is hier een voorbeeld van. Meer weten over de website, de kaarten op maat of over HJ Media Groep? Stuur dan een mail naar info@hjmediagroep.nl.